Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj malo... je li ovo neki skeč nadrealista koji sam propustio???
Nije on ništa psovao. On je krenuo rekao "U je..." a onda spikerica govori "Ujedinjena demokratska..." :-D
političari počeli koristiti filmske kamere..opasni glumci....
Porodica Izetbegović su romi iz beograda
Bolje i ovo za razliku od Vucica koji zloupotrebljava djecu i govori da ce vratit oceve iz Njemacke
Odavno nisam vidio nešto gluplje.
Bolje i malo konfuzan i ne najbolje izveden spot ali ORIGINALAN, nego besprijekorno snimljen i montiran budžetskim novcem sa ulickanim Vučičem koji nabraja lažne podvige i uspjehe. Bolje i debeo i nespretan Čanak koji brani ljudska prava i zna šta je dobro a šta zlo, nego visok kršan i lijepo začešljan nacionalista i lažni demokrata.
@kolorit I ne znam kakve se to promjene očekuju od opozicije koja jedva uspjeva izvuči živu glavu. Čanak stalno dobija prijetnje smrću. Zamjerati mu da nije ništa promijenio je isto kao i zamjerati nekome ko '38 u Berlinu razobličuje Hitlera-što nije uradio više, a sam se zavući u mišju rupu.
Ovi luđi od nas hahhaa
Sta je ovo
DOBAR.
Zamisli ridjobradog uhljupa da kisne ovako,ahahahhha, a dodje neka Lepa Seka pa mu da škirćić-pe i on joj kaze: Zivot si mi spasila, respirirala si mi disajne puteve, sad cu da te hebem ....i onda se izmrkace u blatu, dok vitar duva ....al bi to bilo dobro, to je najbolje sto je za narod uradio od kako je na celu SDA .....Slogan: ovog puta SDA samo 3%
Čanak il' Članak?? Uostalom svakako je bolji od Sejdinog prijatelja dilera i narkomancica cigančeta Čedsona.
Kako nastaju ovakve ideje? Kad si načitan, a publika hoće reality.
Dragi Čanak da si glavu stavio u centrifugu na slabom naponu i na to dodao dva jarca da tejebu ne bi ovako ispalo.
sami sebi u nogu pucaju
Drasko Stanivukovic na slanini.