Tvrdnja poslanika EP-a Doris Pack
0
Priznavanje Kosova nije uslov za prijem Srbije u EU
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al\' ce se evropa usrecit\' u 3pm...
Eh puste želje, ja koji ste vi levati, igraju se s vama ko sa malom djecom. Kad sve pregovore završite, ako ikad završite, treba priznati R Kosovo i to ne zbog njih, već zbog vas. U EU ulaze države, a država ima svoje granice, a da bi Srbija imala granice mora priznati Kosovo. Eto to vam je. Drugo pitanje je sporna pitanja sa susjedima. hrvatska je pristala na sve i dai smo joj saglasnost. A Srbijiće mo vidjeti, ako bude korektna i prestane se miješati u unutrašnje stvari BiH. možda. Ali opet, ulazak srbije u EU je uslovljen saglasnošću BIH. Molićete nas!
Ako nije uslov, u kojim će to granicama srbija voditi pegovore i u kojim će biti primljena (nekad-kad dođe vrijeme za to, ako dođe)! Ovo je fula, ako je i od Pakove, principi su principi.
necete vi u eu ni za 50 godina. hrvati ce vam staviti veto na nesto. sad isplazite jezike i prpremite se za lizanje hrvatske guzzice.
A ove palčeve prema dolje možete zabiti znate di već... hehe samo znajte da vam ih je poslije posisati...
BiH, imate mahanje od Srbije... a hoćete li dobiti dozvolu od Srbije da i vi uđete u Europu, zavisi od toga hoće li se u budućnosti po BiH spominjati agresija, ili nedajbože genocid i tako to... Zato pazite šta pričate
Jao turci sta ce Srbija da vam radi kada udje u EU. Pa odma pritisak,nema ulazak BiH u EU dok BiH ne prizna RS.
Uslov svih uslova treba biti Srbijanskoj p.o.g.a.ni da prizna NEZAVISNU REPUBLIKU Kosovo!Kad su znali da pale po Hrvtaskoj i Bosni(gdje je JEDAN Srbenda ,tu je BELAJ-i samo ONI ne postuju zakone,samo ONI se vazda zale,vazda kukaju-dao Bog pa kukali do sudnjega dana!).Ulofa Palomea ubio Smrdin,zadnju ministricu vanjskih poslova Svedske-ubio Smrdin..Breivika iz Norveske ucili Smrdi preko netta,pristalice radikala.To je GENOCIDAN narod u genocidnoj tvorevini.Jos malo pa ce Smrdija morati ILI DOCI PAMETI ili priznavati nezavosnu Vojvodinu i Sandzak!\"
Ma dje bi to bio uslov. Ma bjazi
Eto vam srbije puna rat.nih gen.ocidasa, zlocinaca, siledzija i krvoloka......doci ce vam glave ta agresorska i fasisticka srbija.......!!!!!!!!!!