Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako NATO misli da u excluzivci otimanja Kosmeta...grijese i Hitler je imao istu ideju...
Koliko ja vidim Kosovo se gradi nenormalno brzo i kvalitetno. Zgrade niču kao pšenica... Nedavno sam bio dole. Mogu reći, stvarno impresionirajuće. Svaka Čast Kosovarima! Samo vi gledajte onu vašu televiziju u Srb... jer su vam informacije pouzdane da Bog sačuva.
HAHAHAHA glavni radnici se javili za glass hahahaha heeeeljp heeeljp. A vas silne radnike hoce hahahah cela vam đamahirija posuta samim đamijama ni jednu cestu sagradili niste ni jedne fabrike nista totalni nerazvoj samo molite za pare a rupa ste bez dna dobili ste vise donacija od poslera.tne nemacke i nigde para jeli silni radnici nego aj ti u eu na koju baustelu da te posle izbace ko one jadnike iz slo bez dinara jer oni piju pivo na radnom mestu, pisaju gde god stignu,žvižde za trebama itd kao da su upravo iz šume izasli silni radnici
nece europa vas, jer znaju kakvi ste neradnici. nema vise juge kad su se sve pare \"slijevale\" u beograd.
Hahaha, dobar fazon. Za trenutak sam pomislio da si ozbiljan.
Ma je.... se vi i vasa fasisticka EU. Srbi ne zelimo da budemo deo tvorevine koja radi sve protiv Srba samo zato sto smo ponosni sto necemo na koljena pa tako vode ra.tove i politiku protiv nas i za nase dusmane poznate kukavice i sljam koji se krije iza te iste EU i USA i onda se duva kao da su oni vazniji od komarca na stolu u EU ili USA. Srpski narod nece u EU i istorija ce pokazati da smo bili u pravu!!!