Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpski teroristi.
Zašto bih išao iz svoje Bosne u pm?
Tuzlak je četo koji glumi multikulturalnost jer živi u manjini pa su onda uljudni, čim im procenat skoči odmah povampire.
u zvecanima vise nema srba. pitanje je samo koliko su kilograma siptari vozili u autu
Na ovom ubistvu okupatora EULEX-a bi pozavidio i Gavrilo Princip Na čija će zakucati vrata novi Princip, vođa atentata. Novi princip, a staro pravilo koje nas je učio Gavrilo. Skida rđu sa kubure stare, zaklinje se soko sa Dinare. Sivi soko ponovo se sprema, riješio je da EULEX-a. Zbog Kosova i spaljenih sela, EULEX-u metak u sred čela. Moramo se boriti do kraja rekao je soko iz Obljaja. Koji među hiljade žandara, austrijskog smače poglavara, stari princip,a novo pravilo koje nas je učio Gavrilo.
ljudi ajde mi da gledamo nasu bosnu da ostavimo mi albance ko sme neka ide tamo lako je pisati bez veze kad albanci su bili po svjetu mi nismo nista znali albanci ne ubijaju eulexa to srbi rade od 1981 nego mladi smo mi jos
A ti si kao Bosanac? Haha
a blinda, a ovo-ono, nista od toga..
u Zvecanu nema vise Srba, svi protjerani. Ima sam jedno malo dijete od 7 godina tuga :((((
DACIC PRIZNAO DAA JE SVIREPO UBISTVO IZVRSIO TERORISTA SRPSKE NACIONALNOSTI http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=09&dd=19&nav_category=640&nav_id=755435
Na čija će zakucati vrata novi Princip, vođa atentata. Novi princip, a staro pravilo koje nas je učio Gavrilo. Skida rđu sa kubure stare, zaklinje se soko sa Dinare. Sivi soko ponovo se sprema, riješio je da EULEX-a nema. Zbog Kosova i spaljenih sela, EULEX-u metak u sred čela.
Al' albanci progone srbe na sav mah :D.
Sto bi narod rekao, 'iskihat' ce oni za ovo debelo !
.....zna se tko je kriv...opet će Nato da dejstvuje :)
Sta je eulex ? Vrsta tableta ili ulozaka ?!
divljaci ostaju divljaci samo im treba oko ono malo granice što im je ostalo ograditi zid visok 100metara da se ne moze ni unutra ni van i pokriti ih odozgo s nečim. I da ostatak balkana i svijeta konačno bude rahat izolovanjem fašista.
pravoslavni teroristi.
Podržavam svaki narod u borbi protiv Smrda.
Ovo samo potvrdjuje ovu izjavu Francuskog prijesednika. „Srbi su narod bez zakona i bez vere. To je narod razbojnika i terorista”. (Izjava Žaka Širaka, predsednika Francuske, za ručkom, juna 1995. povodom sastanka Šefova vlada država članica EU)
Puna podrška Srbima na Kosovu u ubijanju bande okupatora EULEX-a i terorista NATO-a To Kosovo još ne pamti niti će se rodit skoro takav borac takav čovjek k'o što bješe Radić Boro Da li si ti zapamtila kada svićeš rujna zoro da je bio takav junak k'o što bješe radić Boro Dok je Srba biće poštovan i slavan ni Kraljević Marko Bori nije ravan
Kosovo je Srbija isto kao sto je RS Bosna i Hercegovina. Ako je Kosovo drzava onda i rS treba biti drzava, ista stvar i jasno ko dan.
BOŠNJACI I HRVATI SU UZ ALBANCE, UJEDINJENI PROTIV POGANI.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zakuhava se opet...