Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zar crna gora ima tajnu sluzbu
Pa onda ne bi bila tajna... :)
krasna im je služba. vidimo iz priloženog
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
spustio se sa durmitora kad je okopnio snijeg pa sad misli da sa iskaznicom može šta hoće. on ovakvog ljeta još nije okusio gore, na durmitoru, pa malo rashladio rakijom...
kriminalna država, od predsjednika pa do prodavača sladoleda...
Crnogorci se furaju na američku NSA hahahahah :)
trebali su ih prebiti od batina... cuj hrvat i srbin prijatelji.... pa jos ljetuju u crnoj gori ovaj svjet je totalno puko :))))
Psihopata
Haj dobro je pa nije Bosancima !
nase preseravanje na crnogorski nacin
Čuj kažnjeni, pa i jedan i drugi kao državni činovnici bi ODMAH trebali da "lete" sa posla doživotnom i TRAJNOM zabranom rada u državnim organima. Takvi mogu samo mješati malter kod privatnika a ne mogu biti ni portiri u institucijama bilo koje države. Ko radi ii državnoj službi MORA biti posebno ODGOVORAN a ne da polupijan "maše" službenom legitimacijom. Dno dna.
Ko to kaže,ko to laže...
I opet zbog žene i ljepote njene, cccc!
Tip sinoc gledo Segalove filmove
službenici države crne gore , uz pomoć rakije, osvjetlali obraz- nema šta!
...e, jbg...poplaših se na sam' naslov :)
ŠKANDAL!