Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako tužna priča. Ruka se pozlatila ovome što je rokno ubicu, trebalo bi mu neku nagradu dat
Lik puko u zadnje vrijeme i da su to svi primjetili.E sad,zašto njegova porodica nije reagovala na vrijeme da mu sakriju pušku i da ga makar na silu odvedu doktoru, to je zato što kod nas na Balkanu nije sramota ne plačat kiriju al je sramota ići kod psihijatra i nije sramota nosat zlatnu kajlu od dvije kile al je sramota nemat automat.Treba nas Balkance sve iselit na Antarktik i to da razmak između dva komšiska iglua bude najmanje 1 kilometar.
Pokoj duši žrtvama.
Jadna djeca :( mogu misliti njihovog uzasa a tek na svijet postali 😭
Sto nije sebe ubio kad je lud
Meni je ovo pretuzno 😥
Ima ovde svega, zasto je treci u bjekstvu
Pustite sektu, stranku i slične gluposti, ljudi pobijeni. Strašno i tačka.
Kakvo ludilo... Strašno... No comment!!! Šta reći osim izneverovati
Strasno 😢😢😢 Svaka cast na hrabrosti!
Iz tog sela je bio i zločinac te udbin ubica arkan. Kukavički pobjegao pred krajišnicima.
...tuga i moje saučešće ... braćo Crnogorci, sudite hladne glave.
Rezultat dugodisnjeg kupovanja neprovjerenih igraca koji su placani ko da su najbolji na svijetu!!! A o trenerima i njihovim postavkama igre i o izboru kapitena je suvisno govoriti!!!!
Koliko sam se iznervirao profulao sam clanak!!! 😂
Mani se Uniteda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Terrorist ...
Tuga brate dragi...