Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izbori su blizu nema govora, vidi se po akcijama
Otisao Bevanda da i on vidi malo Cavtata.
A Tesko ce ova citava regija ikada krenuti naprijed dok se narodi ne osvijeste,i dok ne prestanu da glasaju za nacional kriminalce.
I mediji sve četiri zemlje ovo objavili, i svi se nadaju pozitivnom ishodu samo Bošnje i Hercegovci opleli pljuvat. Hahaha, nama niko ne ugodi, najjači smo, džaba sve.
Kritičari, svi znaju sve. Od formacije u košarci do vanjske politike. Zato nam uspjeh ne gine xD
Fino je Merkel-ova rekla 'Napredak Balkana se kreće brzinom puža na autoputu'.
Od Stoca treba cestu napravit da valja prema Neumu pa se onda kod Neuma možemo i mi vozit tom jadransko jonskom cestom.
Odlična prilika da hoteli u Cavtatu zarade koji milion, da se guzonje najedu i napiju i okupaju, a narod će kao i obično od svih uveliko najavljivanih konferencija o rastu, zapošljavanju, investicijama i drugim ublehama dobiti samo još jedno prazno obećanje
Zulfu za premijera, sve zna čojk! Osim toga, genijalnost ga ne sprječava da po vazdan na klixu tastaturu troši. Idol si nam , Zulfooo!
@Stole Legenda Nisam ti ja idol. Idol ti je ministar vanjskih poslova. Iz njegovog šupka ne izlaziš. Pa te lijepo molim da nastaviš dalje sa svojim poltronstvom i takmičenjem u rektalnom alpinizmu. Kažem ti lijepo stole: Na kraju tunela 1 mart ne vidim svjetlo. Vidim samo Zapadnu Njemačku.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)