Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma oni najviše vole srbe,više nego nas bosance i hrvate,vjerovatno ih ovi srbčine dobro guze ili obrnuto
oskrnavili su našu rusku, ovaaaaaj, srbsku sbvetinju.... zastavu.... .... ovaaaaaj, jel to ruska zastava naopako?? :-o
Dobra z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a.
Ih, gdje onako lijepu trobojku naruzise onim kockama, ccc
Kad je bio Eurosong u Moskvi prošle godine cijeli grad je bio oblijepljen nekim slikama (reklamama) po ulicama i na njima naziv države/zastava i neka misica. Hrvatima stavili srpsku zastavu s kockicama. Da li je sve ovo slučajnost ili ipak namjerno, procijenite sami.
ISTINA JE I TO ZNAJU SVI,KOMPLEKSI SU NEIZLEČIVI.
nije posrijedi nikakva greska jer su zlovenci sami sasili ovakvu zastavu. za ovakve priredbe se zastave dobavljaju ili iz hrvatske ili iz hrvatskih predstavnistava u zloveniji. nekom nije bilo mrsko da sve ovo smisli samo sa jednim ciljem., da isprovocira Hrvate. srecom, sve se biljezi pa i ova provokacija a ovakvo ponasanje ih samo moze kostati Koparskog zaliva ..
Kraljevina SHS
free sex on 061/729-179
Ma to je namjestaljka..Da se Kosorova i predsjednik Slovenske Vlade ponovo vide he he ..Znate da ima \"nesto\" izmedju njih,hi hi hi..Zivio drug Tito i sloboda! Ha ha :)
trebaju se izviniti srbiji, a ne hrvatskoj!!!
milka platila reklamu, ovakvih indenticnih zastava se nagledam po hercegovini kad idem na more.
Ja kont\'o zastave se negdje kupe a ne da ih šiju u Muri dva dana prije tekme. Mada sama po sebi nije loša, mogla bi biti zastava RSK :)
hahahahahahahahahahahahahhahaa lego sam od smijeha hahahaha
hahahahahaha,hahahahaha,hahahahahaha,mogli su stavit i bosansku uz,hahahahaha ,hahahahaha BiH4EVER!