Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E to je država... i to treba da radi država! Da eliminiše negativce. A ne ko srbija. Naprotiv, podržava ljude u vladi koji ne znaju šta će od lopovluka! Živjelo Kosovo. BiH, Crna Gora, Sandžak... Živjela Turska!!!
Ovaj clanak mi vise odgovara u sekciji humor.........najjaca provala ove nedelje!!! Pa jest prekrsio Ustav jos ´99 godine!!! Kad tad Sipko bice ti sudjeno za ovo!!!!
S.P.R.C.I.M. MAMU I SEJDIU I KRASNICIJU U POLA S.U.P.K.A.
imas li ti oci stojane suzava se srbija a ti mastas ili si corav ili lud bandera je za tebe tel. govornica a vuk domaca zivotinja jadan ti i takvi ni za sto godina pameti doc necete
Tako je Srbine!
Kosovo je guzno crevo Srbije
@lako hahahaaaa, koji si ti harlekin! \'uspostavili vladavinu prava\'... pa njima treba dva vijeka da uspostave bilo kakav red, a kamoli vladavinu prava... druze, kad je srbija imala vladavinu prava tj. dusanov zakonik, ovi cobani su cuvali ovce po prokletijama... a onda su dosli tvoji turci... a onda i otisli tj. najureni i nikad se vise nece vratiti!... ostali ste vi tzv. bosnjaci i ovi cobani s prokletija... sjebacemo vas prije ili kasnije i to je kraj price!
stojance, \"bice\" kosovo pa srbija za jedno 500 godina. a i srbija ce uskoro biti deo nove turske, naravno i bih. ps. za dve godine ljudi uspostavili vladavinu prava...svaka cast. neko (srbija) 100 godina je vec nezavisna, ali jos uvek banana drzava. iako bi steta bilo da smenite ovog mudrog coveka, ipak, bravo kosovari, bravo za ustavni sud kosova!
evo me supku iz kaknja, sestruu ti yeebeeem ustaaskuu! bice i kosovo i crna gora i pola bosne i trecina krvatske ponovo SRBIJA!!! najjaci smo, zapamti!!!!!!!!!!
Kosovo je nezavisna drzava...Ja sam priznao kosovo kao nezavisnu drzavu.... A da je dodik kao ovaj dosad bi trebao 30 puta podnijet ostavku... KOSOVO I CRNA GORA SU NEZAVISNI...SAD IDEMO NA SANDZAK XD DZESY STOJANE PI*KO STARA..MA?U TI CE?NIC?KU!!
kosovo drzava??? hahahaaaaaaaaaaaaa... to je srbija, brale, srbija!!! bila (sad nije) ali ce biti!
tek postali država a već spominju ustavnu krizu hahahaha
Dobar čovek
pravna država