Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srb protiv Srba.
ne zveckajte više sa oružjem tako vam boga.
Prezime Srb a Hrvat, a mozda je "ostali"
nema me malo na klixu i imam sta procitat.. sta je ovo? balkanci opet poludili? nikad ovdje nece biti mira jbt...
Slazem se s Danijelom i Armiju BiH treba rasporediti po drinskoj granici. Nakon 95-te uvijek spremni.
najgori su i u ratu bili ovi sto nisu nista pa se onda na silu dokazuju kako su nesto, kao ovaj srb. posto je srb cak i po prezimenu ovaj je spreman sve srbe pobit da pokaze kako je najveci hrvat, ovakvi su najgori.
Ovo je lešinar i oportunist. Nema nikakav ozbiljan politički program pa ovako laje i skreće pažnju na sebe. Mislim da je prošlo vrijeme ovakvih, nekad opasnih, budala kao što je bio i Šešelj.
Volio bi rado reći pa nek ratuju, iskreno me briga, ali ti isti su nama najviše ovdje u dvorištu, tako da.........nemojte ipak
Gledajte glavate Bosnje kako rade pravi narodi. Ovako i vi trebate da napadate pravoslavno zivlje u Bosni gdje god stignete.
A posle toga heljp heljo bosnia djenosajd heljp
@shajlok nece vise biti heljp. Druga ce to prica biti sad kad krene. Ali ne brine mene to znam ja da je vlah svjestan sad kad krenu Hamze&Gazije nema mu spasa. Ni ona ga pudlica plava iz Moskve nece moci spasiti. Qviz pitanje: Zasto se pored pravoslavnih kuca u Bosni uvijek osjeti miris ispusnih gasova? Traktori u punoj spremi rade u podrumu!?!? Hahahahaha smjesno je bre kako da ne!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oko Sarajeva treba rasporedit vojsku zbog jačanja radikalnog islama u istom !!!
rata moze uvijek biti jer ni ovako vise ne ide...sve je na ivici ponora...nezadovoljstva i frustracija na sve strane
I NA DRINU
Pa može li Srbija bar jedne godine da ne napravi skandal među okolnim državama? Stalno upiru prste u tuđe poslove, pričati kako Šibenik pripada Srbiji, i razno-razne gluposti... Kada će početi da se normalno ponašaju? Pa neće svako 40-50 godina zbog njih da se dešava prokleti rat.
Ja jedino kao okupatora vidim Miloševićeve nasljednike. I Vojine.
Šta ćeš, nije Mao Ce-tung govorio "iz tri dela, spojit će se cela".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve sami nacionalisti na ovom balkanu iz svih koševa. bošnjaci .srbi .hrvati . nikada se mi nećemo europeizirati dok se ne riješimo četnika.ustaša.balija. zakonom zabraniti i spaliti sve nacionalističke knjige i ideologije,ondaće nam svima biti bolje da konačno krenemo putem civilizovanog svijeta... I PREPORUKA REDAKCIJI KLIXA DA KONTROLIŠE NACIONALISTIČKE I FAŠISTIČKE KOMENTARE I DA NE OBJAVLJUJE ISTE.
Nema rata sa smrdima dok ne otcjepimo HRHB i pripojimo je Hrvatskoj.
Dečki budimo realni. Na jednoj strani iskompleksirani srbin Srb, na drugoj iskompleksirani Hrvat Vojo. Nije im lako.
srbi i rusi prave neke manevre u vojvodini, seselja pustaju na "odmor", hrvatski politicari traze rasporedjivanje vojske na granici sa srb. a bakir izetbegovic samo bi da doda.. to nije nas rat.... bice svega (kasika) samo da je zdravlja.. ako bog da... inshallah...
Isuse Kriste i Marijo, ako ste do sad pustali ove budaletine sa svih strana, rijesite nas njih sad!!!. I ludog Seselja i mahnitog Srba, i svih koji bi se za njima poveli! Amen!!
Naporna si i manita, Fatimo.
Da..bila u Fatimi u Portugalu...ti mali pedercicu bubuljicavi, meni se ne obracaj jer smrdis i na daljinu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)