Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar komentar,,nemogu da vjerujem da je od tebe,,kako ti znas lijepo pisati kad hoces..Sve najbolje!!
Ja bih rekla da ce ipak nastetiti, jer nije UN samo danke deutschland vatikan i usa. Ima jos nekih.
Bas fina izjava, nema sta. Sto onda taj un uopste postoji?
kako nece nastetiti, onda Tadic dzaba ide u UN da tupi zube, onda znaci svako svakom moze otvoreno prijetiti upotrebom vojne sile???
bilo bi super da ovako odmejernih izjava i politicara ima sa sve tri strane,mislim da su ga dve strane nasle i cekamo sa velikom nadom da se ja pojavi jedan bosnjacki politicar koji ce reci neku pomirljivu rijec i neku viziju za buducnost ,tada bi na ovome nesretnome podruciju krenulo sve na bolje i ne bi bilo mrznje nego bi ljudi gledali od cega se zivi-pozdrav svim dobronamjernim osobama