Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda umiro a nemogo umrijeti sve dok se ne pocne raspadati amin
S R P S K I H E R O J S E U S R O
ljudi,ovaj covjek je patoloski lazovcina.K\'o i vecina ........
Mladic se borio protiv takozvane Armije u to vrijeme takozvane BiH. Njegov grijeh je komandna odgovornost za Srebrenicu. Nikome on nije naredio da u.b.i.j.a. ratne zarobljenike, ali je naravno naredio da se neutralishu oni koji su borbu nastavili probijajuci se iz obruca. I on je za u.b.i.s.t.v.a. zarobljenika saznao naknadno
otišo mu dihtung !
Kao prvo ,ovim neljudima koji u komentarima veličaju ovog zlikovca i ono što je on i njegova vojska i paravojska činila poručujem da nas ne tangira ono što pišete.Čak šta više drago mi je kad vidim da su ti komentari što ekstremniji i gadniji jer ,ruku na srce ,u ljudskoj prirodi je da ,htio ne htio ,zaboravlja tako da nam na taj način u stvari pomažete da nikad ne zaboravimo ono što ste činili i šta bi činili da vam se opet pruži prilika.Zato znajte ,kako god to vama izgledalo ,i vi nam,na svoj specifični način,pomažete i to što radite dobro je za nas.Drugo ja koliko znam N.Orić je bio u Hagu i ta priča je završena.Da je bilo i malo te krivice o kojoj vi pričate kod njega ,onda bi i ležao u Hagu jer i veće zvjerke od njega su osuđivane iz svih naroda ,pa kako bi on onda bio pošteđen.Treće ,ta priča o disproporciji ,kao s.rbima se puno više sudi ,kažnjavaju od drugih naroda itd lako se objašnjava time što ste vi,ipak počinili oko 90% od ukupnog broja zločina na ovom prostoru od 91-95.
U najkritičnijim trenucima, uz naše pelene iz programa ĐENERAL, nećete se obrukati - kao đeneral....
kakav bijedan kraj....bolje se ubiti kao general nego krepati kao komadic g.vneta...
VID VID SERVSKE LUDARE-SLUGE...!!! LJAJICU LJAJICU TI MALI SERVICU...!!! SVAK ZNA DA JE LICNI CUVAR KRVOLOKA RATKA TA CETTNICKA BORIS TADIC LUTKA GLATKA...S KAMOM U DZEPU...!!!
AKO NISI SKONTO PITAJ... DAIDŽU,AMIDŠU,DEDU.... LAHKA TI N.O.Ć.....
...JASENOVAC....
jarane moj, jesam li naciona.lista??? mozda jesam, mozda nisam, ali ti garantujem da sam covjek. zamo mi je svakog nevinog ko nastra.d.a, nebitno koje vje.re. ove kao mlad.ic treba iskorijeniti, to nisu ljud.i a govorim ti sve ovo i pricam jer ako dodje do bela.ja a ako si s.r.b.i.n kako ces objasniti nekom kome je poguni.lo pola fami.lije da te ne ubi.je. misli, sta hoces, smatraj me glupim ali 2 miliona ljudi, ceka najmanju priliku da te i.s.k.a.s.a.p.i a da za to ne bude mnogo pitan. ja ih podrzavam u tome. NEDAM TI BOSNU NIKADA, ZAPAMTI!!!
taj heroj vam je j.e.bo nanu na.ninu kad je trebalo,a sad ode u banju....
TAJ SE TVOJ HEROJ U.S.R.A.O PRI PRVOM SASLUSANJU TAKO DA SU GA MORALI PRESVLACITI .
KAŽU DA USPJEVA PORED SREBRENICE....
JESTE ČULI ZA PASTRMKU POTOČARKU? ______________
Pozivam javno gospođu Vjer\'cu Radetu da skupove organizuje u svom zavičaju i da organizuje povratak svih njenih zemljaka u isti taj zavičaj. Imali su problem u zavičaju, primljeni su ovde, privremeno, ponavljam PRIVREMENO zbrinuti, i sada, kada se u njihovom zavičaju situacija smirila, zamoljavam ih da prestanu sa puštanjem korenja po Srbiji a najviše u Beogradu, u MOM ZAVIČJU, već da se vrate preko Drine u SVOJ zavičaj. Isto važi za SVE prekodrinske Srbe. Alo, braćo naša draga preko Drine! Ovde je postala prevelika gužva. Ceo XX vek mi zbog vašeg nekakvog oslobađanja, ne znam samo od koga i kakvog, ispaštamo, pa ste izgleda voljni da nas ***** i u XXI veku. Ostavite se više nas ako Boga znate. (zoran, 28. maj 2011 16:53)