Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GLASAJTE ZA CEDOMIRA JOVANOVICA, ONO JE LJUDINA
ZUKORLIC KOLIKO GOD DA DOBIJE GLASOVA BICE ZADNJI PO BROJU GLASOVA, ZATO GLASAJTE ZA CEDOMIRA JOVANOVICA
Stovani gospodine predlagacu,sta nam to cinite,ne razdvajajte nam dijecu. ako moja dijeca ne mogu da msle,pišu,čitaju i raspravljaju na ČISTOM HERCEGOVACKOM JEZIKU I HERCEGOVACKOM PISMU,zasto da se to vama u SRBIJI dozvoli,ama nema nikakve šanse. Samo vi cackajte,pa kada izcackate d.r. . ek, HERCEGOVINA CE DA SE ODVOJI OD bosnice . . Zato ,,u pamet se sto bi rekli vasi cijenjeni predci . . .poz VAS I NAS RZBRZOTRZ IZ DRINOVACA U HERCEGOVINI MOJOJ DOMOVINI
Glasajte za Miru Marković i JUL \"Levo lepše\"
http://youtu.be/WoZrPpIxJRE
Dzudzevic kaze da treba privesti pravdi odgovorne za progon Bosnjaka sa Kosova 1999. Poznato je da su Albanci proterali sve nacionalne manjine sa Kosova ukljucujuci i Bosnjake. On treba da se obrati nekom u Pristini. Pogledajte snimak o zlocima nad Bosnjacima sa Kosova: http://youtu.be/WoZrPpIxJRE
Ko si ba ti, kakva Bošnjački jezeik, postoji samo Bosanski i dok je svijeta i vjeka samo će on postojati.
A kakav vam je to jezik, bosnjacki?
GLASAJTE ZA ČEDU GIGANTA!
Help, Bošnje, đenosajd... E vala ste smiješni sa svom tom svojom kuknjavom gdje god vas ima...
Ne s...ri DZudzevicu..
kaze mi prije tri godine jedan kolega iz kraljeva da je muamer kontraobavjestajac nisam mogo da vjerujem
Zukorlic ce imati vise glasova od Cedomira Jovanovica, ali obojica samo po nekoliko procenata, nazalost.
Galasajte Bosnjaci, prvi put u zivotu imate za koga glasati, za Zukorlica ! Moglo se sa vise diplomacije ovo propizirati od doticnog kandidatima ! Podrska Zukorlicu i Bosnjaci obavezno glasajte za njega za Zukorlica a ne da se jos jednom glas Bosnjaka ne cuje , vrijeme je da se vrati Bosnjacima GLAS I DOSTOJANSTVO !
E sada bi oni bojkotovali, sada kada se muftija kandidovao. Zaista se nadam da sandžački Bošnjaci neće pasti na ove priče.