Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODMAZITE TRAKTORE,KUPITE NAFTE OD ALBANACA PA PUT BEOGRADA. Albanci su dobri ljudi oni ce vam biti sponzori za NAFTU!
Minka eno naše freze.
pucajte i po jednim i po drugim. to su ista g.o.v.n.a.
Mogu mislit da je i ova freza ukradena ili iz Hrvatske ili iz BiH a mozda cak i na Kosovu od nekog albanca krajem 90\'tih, mislim, opljackali su citavu bivsu Jugoslaviju i uzduz i popreko, citave firme su prevozili kamionima u Srbiju od sarafcigera do masina, od namjestaja po kucama do elektricni uticnica, od gardarobe do uramlkjeni goblena..., i nakon 10 godina od Kosova oni su opet \"u bitkama i pred bitkama\".
O Srbi sad cete ga popusit.. pitam se samo do kad ce vas KFOR trpit.. ne samo da cete popusit Kosovo vec cete dobit i batina pri tome, necete otic u EU ... i potvrdicete ono sto cjeli svjet misli o vama a vi se ocigledno ne stidite... da ste problem Balkana, genocidasi, glavni uzrok ratova, kriminalci i sve ostalo.. pa mislite li vi na svoju djecu u opste.. zao mi vas vjerujte..
SRBO-BARBARi , bash !!!!!!
@trafa ma to freza iz Knina stigla ko pojačanje na barikadu. Pomogli su im iskustvima sa balvanima iz avgusta 1990te god u Hrvatskoj.
Srbi vjecni agresori barbari..........srbo-barbari, ko sto netko rece da ih o danas treba proizvati ko sto dolikuje, srbo-barbari! Samo su orijentisani agresiji i nasilju!
KFOR misli da ima posla sa civilizovanim narodom, tamo samo maljutka pomaze. Nista nisu u Bosni naucili.
A šta kaže druga strana ?
oj slike Boze dragi XD frezu lik dovukao