Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krvtasko ustasko smece nista bolje ne zasluzuje. Krvatluktreba sto brize u zemlju zakopati i zaborvati.
potres je male jakosti, tako da je ovo više reda radi vijest, za ove što komentiraju split. split je grad divnih ljudi koji su vrlo otvoreni i iskreni, problem je sa došljacima u split (hercegovci i lošiji dio zagore) koji su zatrovani nacionalizmom pa se dobija iskrivljena slika o ovom gradu.
RASTRURA VAS JEREMIC KO MUJO BIBLIJU hahahaha
pa briga za split, fasistichko leglo, glavno da nije potres bio u Dubrovniku i Plocama nasim bosanskim sredistima i lukama.
red army 17.01.2013. u 16:21 hrvati su najpoganiji narod na svijetu...samo bleiburg pomaze ________- Čim tako pričaš sigurno si 1995 plakao ko curica kada su ustaše došle hahahah
hrvati su najpoganiji narod na svijetu...samo bleiburg pomaze
uvijek imajte pri ruci set za pomoć u slučaju zemljotresa. on treba da sadrži ako ste: musliman: serdžada, tespih i zlatna kašika pravoslavac: brojanica, krst i repetitorij mita o kosovu katolik: brojanica, križ i Uvod u majorizaciju sretno svima!
red army 17.01.2013. u 16:08 dabogda sravnilo sa zemljom _________ Tvoju kuču dojutra..
dabogda sravnilo sa zemljom
Drugovi moji, ne dajte se !!!
nije 4.5 nego 4.1 ati hasibe živiš u zemlji gdje može puknuti svaki dan i 7 stupnjeva, a imaš jezičinu da nama pukne 7.5..kako laješ neka ti se tako i vrati..
...možete splitu puhnut' pod rep...1700 stara čaršija :)
u Zagrebu je uvedeno izvanredno stanje zbog nadolazecih izbjeglih kolona "priplašenih" Splićana
Jel se Bobanistan tresao u pozadini? Haj sad ce Tsunami malo da zgrade i kuce okupa.
steta sta nije barem 7,5 stupnjeva da se ushrashine utushe