Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mos misliti koliko ih ima koji bi da nadju kosti koji devedesetih zaglavise po bosanskim vrletima "oslobadjajuci" bosnu od bosanaca
@Babunski daj to staroj kako si i navikao
ruskih kostiju nema po vrletima....svi rusi koji su dali zivot da pomognu srbima i odbrane ih od agresora su dostojno i po pravoslavnim obicajuma sahranjeni u srbskom groblju....neka im je vjecna slava i hvala.....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nikad nije kasno da se čovjek sjeti svog dede pa ni nakon 90 godina :)))) A naročito kad je VUčić raspisao vanredne izbore i svi Srbi ko jedan u pomažu Vučiću potrazi za dedom !!!
Haha ovo ko onaj vic o Muji i svabi Kaze svabo Muji da bi ga bogato nagradio da mu nadje djedov grob Mujo ga zajebe podvali mu kosti svog amidze ruzi ga Fata kako mozes Mujo bolan kaze ma ionako je amidza vazda govorio eh da mi se dokopat te Njemacke..
jebi ruse brateuuuuuuuuuuuuuu
I da mi posudi baterije i lopatu.
Rasplakacu se sad majke,kakva tužna i potresna priča.
Imaju grobara za Predsjednika to nece biti tezak zadatak.
ahhahah... koje budale. zar nemaju pametnijih tema za razgovor? nek mu vučić kaže istinu tj. da su ga partizani objesili u po vojvodine. sad će mu vučko utrpati kostur nekog šiptara.
Oće Vučić pomoći al ako ga nije odradio Bili Piton. Film Maratonci trče počasni krug https://www.youtube.com/watch?v=9RTqYkc53j0
Gospodine trebali ste se što se tiče grobljanske evidencije i ostalog obratiti PROFESIONALCU sa širokim krugom kolega, a to je PRedsjednik Nikolić, koji je jedno vrijeme bio upravnik groblja !!
Eno mu dede lezi odmah do Draze!
Vucicu ne nasjedaj. Znas da je Rusija gdje su ruski grobovi. Pokazes mu i gotovo.
Vuchichu ovaj Rus neka izbroji dobru lovu i evo mu kosti od mog dede. Talimo zaradu.
Joj, kako ce mu strovaliti neciji tudji grob...:) :) :)
nisi cuo za dnk test?