Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni su Makedonci i Grci i svi ostali koji velicaju zlocince poput Alexandrova i Cezara i ostalih koji su isli da uzurpiraju tudje zemlje radi pljacke i tudjih zena. Zasto taj Aleksandar seronja nije sjedio svojoj kuci i gradio svoju zemlju nego da ide po Perziji i Babilonu da pljacka tudje. Najveci su jadovi ti makedonci iz makedonije koji u okolnim selima skoplja pa cak i u prigradskim naseljima nemaju kanalizaciju i osnovne stvari infrastrukture a investiraju u glupe kipove i provociraju sve oko sebe da bi dokazali da su oni neka nacija, nacija koju je Tito stvorio. Eh sad gospoda sumnjivog identiteta moraju da imaju svoje junake koje ustvari nemaju nego ih moraju negdje nabaviti. Malo bi glupo bilo svojatati nekog Vikinga iz skandinavskih zemalja a i import bi bio skuplji zbog transporta. Kakvi crni Makedonci i njihov Aleksandar. Cuo sam cak price i da je bio Albanac! (Leka I Madh). ja bi ga se stidio da mi je i Otac bio
Nisu to ni danasnji \"makedonci\" a ni danasnji \"grci\". Smijesni su i jedni i drugi.
Pa ovi danasnji makedonci nemaju veze sa Aleksandrom i starim makedoncima, to je regija u Grckoj. Grcka bastina. Doduse bankrotirali su grci, pa moguce da su prodali dio bastine da bi kupili pecivo, ulje i te stvari.
@xardas predlazem da ti mami napravimo spomenik, ali da ja budem na njoj
predlazem da i mi napravimo spomenik Aliji,al da konj bude na njemu