Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takve stvari mogu samo pisati balavci koji nemaju pojma šta je rat,a u stanici propjevaju nakon prvog šamara.
Svi ovi grafiti su namijenjeni Bosnjacima i Bosni i Hercegovini, jer su Hrvati frustrirani sto nisu poput Srba dobili entitet u Bosni. Ta mrznja prema Srbima u Hrvatskoj je zapravo mrznja prema Bosnjacima u BiH i otvorena islamofobija. Frustrirani sto su osudjeni za UZP nad Bosnjacima, dok su im generali u Hagu oslobobadjani u slucaju zlocina nad Srbima. Hrvati su gladni teritorija BiH, ne diraju u druge drzave, samo im BiH treba za veliku Hrvatsku
@gooUser1567931087 eh takve daj vamo da prebijemo kroz šake da vide kako se to radi
Meni je tragikomicna opsjednust Hrvata Srbima (koji cine max 2-4 posto stanovnistva)...razumijem u ratu (ne razumijem rat kao pojavu) pa imas svakakvih osjecanja i najgorih poriva...ali 25 godina kasnije, zaokruzena drzava, EU ovo ono ali i dalje.
Hajvanu zafalilo malo pažnje... sad treba obavjestiti 20M ljudi, kako nakav muflon zna pisati, glupo, ali zna...
To su napisali samo oni koji nisu bili ni rodjeni uz rat ne znate vi bagro jedna kako je u ratu bilo ziva patnja,traume,posljedice kroz život Moja djeco ohante s ratom ne vidjele vam oci to
Zna se - Hrvatska!! Vjerovatno HDZ biraci "slave" pobjedu.
A sta ce inace majmuni pisati? Nemaju ni skole ni kulture ni ljubavi, jedino sta ih drzi u zivotu je mrznja prema ”onim drugim”
Čuj...degutantno... GOVOR MRŽNJE, JASNO I GLASNO!!! A što je najgore...to je pisala balavurdija što srbe nije nikad vidjela.
Sta ako smo svi mi srbi samo razlicitih ideologija I uvjerenja, sta onda?
nismo.
lahko je sjedit na vibratoru i pisat grafite
Nacionalisti su najgora moguća iskompleksirana bagra! Tipovi koji ništa u životu nisu postigli, nikakvu vrijednost nisu uspjeli pokazati i onda im stapanje u razjareno krdo daje lažni osjećaj da jadni nešto vrijede. Kad samo pogledam, ovdje na portalu, s kojim žarom ispoljavaju ono najgore što imaju, dođe mi da ih sve zagrlim i kažem neku toplu riječ. Pretužni su to životi.
Hrvati najgluplji na planeti zemlji! - index.hr tko ne vjeruje, otici na pomenuti site i na serch ukucati i provjeriti. Haj Bella cao sada...
vatikanski isprdak
Ne mogu oni dalje od svog Pavelića....
"Svi su veliki Srbi, veliki Hrvati, Muslimani a svi su toliko gladni i tol'ko u banani"
To nisu Hrvati nego smrdljiva ustaska bagra koju treba na Bleiburgu mitraljirati ko 45.
ndh nikad nije prestala zivjeti kod suseda...naci
'Ebat ćete vi ježa u leđa hahahhaha