Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukantat vnogo i sahranit ga na Kovacima...
Al Kaida, Al Kapone, Al Paćino, Al Dino,..Al S.e.r.e.t.e
@Max Ja sam Bosanac..... Da te pitam, jesi li ti ikad popricao sa bilo kakvim vjerskim fundamentalcom, Srbinom ili Muslimanom? Ako nisi onda suti, jer nemas pojma koji su to cigani, to treba odmah upucati da spasis stotine drugih zivota. 100%
Nisam Musliman, ali ipak znam da nigdje u Quranu ili Islamskim knjigama ne ući ovako nešto. Sramota zapada i demokratije, čista laž.
Gdje to u Kur\'anu il hadisima stoji da je dozvoljeno u ime vjere vršiti otmice po bankama il slično ! ccc al to zapad fino zapakuje !
pravilno i jeste EL, to je određeni član isto kao u engleskom THE. Na zapadu ovaj član pišu i izgovaraju kao AL, pa tako su i naši novinarčići to preuzeli.
Kad su Pravoslavci Bosanci dosli da pregovaraju sa Ratkom Mladicem i NATO paktom Mladic je imao manji infrakt, i umalo nije umro.
Gdje god je islama, nema veze koji je dio svijeta, tu je i... Sami upišite riječ.
Ja bi svakog vjerskog fundamentalca napao oruzjem! Jer oni ne tolerisu normalan multikulturan narod koji ima namjere da se ponasa kako hoce, i oblaci kako hoce. Haj pokusaj kao Sarajlija prosetati kroz Saudi Arabiju obucen kao Sarajlija? Odmah bi te pogubili. Treba tu bolest bombardovati isto kao Beograd.
Ako je on pripadnik Al Qaide i ja sam guverner centralne banke u Minhenu....
smrdija forever, skroz do Sandzaka.
Serbish People! Unite People! Fight People! Agains Muslim People!
AL KAIDA ! joj novinara hahahahaha El je španska rijec glupani
ma jasta..iz \"vjerskih\" uverenja!Kakva \"Al Kaida\"ovo je neki bolestni jadnik
Pise grad Toulouse...