Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo udri...demokratski i mirnim putem :)))
......baš ko balvanima nekad:))))
svaka cast, Albanci polupali i onu crkvu-osmatracnicu o kojoj je klix pisao prije samo par dana :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet nemiri na Kosovu....Ulice Prištine 2015. kao i 1989.... s tim da se čini da su "združeni policijski odredi" iz 1989. ipak bili obazriviji u upotrebi sile... I bila je mnogo veća inostrana medijska prisutnost....
Tako se to radi. Samo gledaj i uči se. Ili radi kako treba ili marš sa stolice.
Gledajte i učite se kako se mijenjaju stvari u državi.
Ne poglavi druze plavi
To Albanci, gonite tu banduuuu! Eee tako se to radi, to je jedini jezik genocidasi razumiju. Braca Albanca bude 12,000 na nogama zbog izjave, a kod nas grade krstove, kipove, i spomenike gdje su genocid izvrsili, i sta balija odluci? Odluci pricati o nekom suzivotu i miru pa pocasti Srbina kafom i kolacom. Najveca prijetnja Bosnjacima su naivne Balije.
a znas sta se prica...eu zabranila turskoj da preko nje ide turski tok ...plin za evropu.....propade turska kao grcka :)))
Gazprom vec najavio da ce se taj cjevovod izgraditi do 2016. Boli Tursku neka stvar sta EU misli. Jeste... propala Turska... zato su 19 najjaca ekonomija na svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
uaaaa udri bakljava tuljumba
a zasto se biju ispod spomenika na kom jase srbin?....bolje da iskale bjes na tom spomeniku
Srbi mole sultana da napadne Skenderbega i Arbanase (Albance): A u nastavku sultan Murat govori slugi ''Ako mislis Epir porobiti,Skenderbega zivog uhvatiti, Uzmi vojske pedeset hiljada; Jer ti ne znas sta su Arbanasi, udarit ce jedan na stotinu, A Skenderbeg hoce i na hiljadu.'' http://everteta.al/wp-conte…/uploads/…/09/gjergji-foto-1.jpg
Smijesan si,Skenderbeg je tukao Turke,i vas srbe kao njihove vazale. i kako pise na ovoj slici,popalio ''kaurska'' sela.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
"Situacija je eskalirala izmedju policije policije i prvog reda demonstranata..." klix, pa klix, ...ah klix i vasi novinari
.....jel balvan revolucija:)))