Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOVNARU PREDAJ SE BUDI MUSKO
DA je muško ne bi pobjegao ko pi**a!!
a sto ce nam.. da ga demokratski osudimo na par godina zatvora... da iz njega izadje gori neg sto je usao. neka njegova sudbina bude u rukama pokopnog drustva bakije.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Hajmo Sandzacka policijo hapsi to !
prije ca ce bit srpska.. tamo nema bosnjaka da nosi uniformu.. sandzaklije potvrdite jer bolje znate.
To je podrucje autonomne Sandzacke oblasti :) al nebitno sad ! Hapsite Sandzacka policijo to djubre !
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
opet utek'o?
Ljudi stvarno,kako je ovo moguce.Nemate nikakav sistem,ni nista.Srpski mediji imaju bolje informacije o ovom coveku od vasih.Jos se zna sta je uradio i pobegne u Srbiju i sad nasa policija treba da ga trazi.Stvarno su nesposobni ovi vasi.
Povratnik u izvršenju... Ubio dvije curice...Policija traga...Šta da kažem, osim svu policiju na biro, pa onda zaposlit nove policajce koji će radit svoj posao, jer ih mi plaćamo.
je bem te u sisu koja te podojila
Još će se na kraju ispostavit da degenerik ima i srbijansko državljanstvo ... !!!
JAvljajte mu gdje ga policija traži, ko što su u Sarajevu javljali gdje fulaju granate radi korekcije vatre !
Da nije otišo u Siriju?
To je ista ona policija,tužilaštvo i sud koji nije izdao niti jedan nalog za hapšenje u vezi napada na premijera jedne susjedne i suverene zemlje i pored svih video snimaka.Nema veze da li je on ovakav ili onakav,SDA policija sud i tužilaštvo nanose štetu tom istom narodu koji ih bira.I jasno je ko dan da su te institucije političke i pod nadzorom Bakira i SDA.
Kad ga ako bog da uhspsi srbijanska policija dobro ga istabanaj te!! Jebo ga onaj ko ga okoti!
Zaista si necuveni maloumnok, ali otac koji te stiti jarane nejmu bih krv na slamku veci je ubica od tebe iskreno vjerujem da cete kad tad odgovarati za bol koju ste prouzrocili ovim roditeljima nadam se da ce vas stici suze..... bezdusni maloumnici, imbecili zasluzujete najgore... UBICEE!!!!
Nasa govna mu pomogla da pobjegne i sad se obracaju policiji Srbije, treba smjeniti pola mupa pola tuzilastva i pola suda za pocetak!!!
Neces moci vjecno bjezati...
Eh et, bila sam upravu. Sad nek krepa.
http://www.blic.rs/vesti/hronika/majka-sanjina-sefica-25-vozaca-ubice-radi-u-carinskoj-spediciji/wnyjr1x
Mogu shvatit da svaka majka zeli svoje dijete zastiti, al u ovoj situaciji se to protivi svim ovozemaljskim pravilima. Sin je ocito ucio od roditelja, sve je jasno... fuj fuj fuj
@silver44 +
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Policija traga u PRijepolju ? Pa, riječ je o iuzezno jednostavnom krivičnom djelu, sa jednim POZNATIM izvršiocem i navodna tri saučesnika. I na totalno zgražanje javnosti puleni SDA_SBB se bave sami sobom i internim istragama, policija Srbije traži izvršioca, ŠTA BI BILO DA JE SANDAŽAKA došao MEVLIDOV komšija da u Sarajevu izvrši terorističko djelo ! ! A HOĆE ZELENO SVJETLO OD EU !
Pogledajte malo po Sjenici i Novom Pazaru. Prije ce biti da je u ti krajevima.