Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
............ustav svakome garantira slobodu izričaja i prosvjeda.......tako i hrvatski branitelji imaju legitimno pravo prosvjedovati u zemlji koju su stvarali......kome se ne sviđa, neka prebaci na drugi program...........
Naravno da ih poštujem kao branitelje, ali dozvoliti im da se šprdaju s državnim institucijama i šire tihi strah i nervozu među pukom radi partikularnih HDZ-ovih interesa, e to im nikada neću amenovati i za mene su trenutno obični instrumentalizirani šljam koji je dosadio i Bogu i narodu! Čovjek je invalid i prima od države 25000 kuna (cca 7000 maraka) i hoće još... Ma, odjebaus više! Ako su su se borili Hrvatsku, nemaju joj pravo sada ispijati krv, pogotovo u ovom vremenu krize kada se upravo za braniteljsku populaciju izdvajaju ogromni proračunski novci. Domoljublje se čuva u srcu, a ne u novčaniku!
..hrvoje........čemu tenzije.......ako promišljaš drugačije od njih, lijepo podržiš drugu stranu i to je to...........ja recimo podržavam braniteljski prosvjed zašto što sam mišljenja da su matić i njegova ekipa obični hohštapleri koji ne vrijede ništa, kao uostalom i cijela ekipa......
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A vidi njih!!! I vid' im imena "Okupirajmo Hrvatsku", pa ne mozete okupirat ono sto prethodno niste oslobadjali. Pojedinci jos nisu skuzili da je "balvan revolucija" rijesena 95.
sramota
srbska gamad..ali budemo vas počistili ko metlom u naredne dvije godine..
opet nekolicina ljevičara i sinova jugooficira hoće da izazove nerede. A samo su se obrukali.
Sace Kitarovicka to razGRABARit!
IZGRANATIRAJTE ME,DEKOMPRESIRAJTE ME I LANSIRAJTE ME U HEMISFERU
Ipak ste blize zapadu,svaka cast.Rastjerajte tu,pretezno Hercegovacku,HDZ-ovu olos.
U ovoj hrvatskoj 99% belaja prave ovi nasi skutori iz hercegovine...Ne znam samo dokad ce ih budale trpiti.
...samo mirni protesti.a ne paliti tako je
Bil' ti mog'o mirno otjerati dečkića koji ga je tek stavio, dok stavlja? Sve zavisi kakve promjene se trebaju napraviti, negdje ne pomaže mirno.
I nemoj mi Diabolu navoditi kao primjer :D