Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad'li tad'li Vojvodina bježi iz Srbije. Živi bili pa vidjeli.
Kad se Hercegovina odvoji od Bosne tada će i Vojvodina od Srbije
Pazi micika da ne dozivis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vojvodina
Koji senzacionalizam. Vojvodina je 80% srpska, a od tih 80% jedno pola su Crnogorci i Bosanci koji su tu došli posle rata, a u nedavnom ratu i Srbi iz Hrvatske. Neki traže autonomiju, ali ti koji traže odvajanje su na nivou statističke greške. Čak ni Mađari ne spominju odvajanje od Srbije. Ne palite se.
ko nokija
Nevjerujem koliko nasih Bosnjackih retardiranih spodoba ima! Ljepo pise Popis stanovništva 2002. godine 65.05% Srbi a sada je radjen nov popis gde je 85% Srba! Vi stvarno mislite da ce Srbin na Srbina? Lol....ali su super ove namjestaljke da se ocisti u Srbiji svako onaj ko je izdajica! Svaka im cast! https://sh.wikipedia.org/wiki/Demografija_Vojvodine
To Vojvodjani..Puno srece u teznj da se odvojite se od srbistana..
Sad ce natpisi u Listici: HA ZE HA BE = KATALONIJA
DODIK podrzao odvajanje Vojvodine! :) :)
Војвођани имате апслутну подршку нас грађана Републике Српске!
A sto ustasa voli cirilicu.
Naprijed Vojvođani!
Evo samo sti nisu.
Stavio sam par komentara na podjebavanja ustasa sa nikom bih,itd. U sustini ne mislim tako, ali samo da oapani vide malo kada se pogodi u zicu. Ja zivim u novom sadu, i to su pidali cankovi papci, par njih, klincadija. Ali eto tema za podjebavanje.
ZNATNO NIŽA STOPA TARIGUZIZMA je karakteristična za Vojvodinu, ali ipak i tamo taj problem nije zanemarljiv, jer kao što kaže Gospodin Nenad Čanak, kadrovi koji im se često nameću silom i nadiru iz Beograda, tradicionalno nanose mnogo štete čak i vojvođanskim Srbima koji uglavnom zaista žele ponajviše biti ljudska bića poput ostalih stanovnika planete Zemlje.
Gdje ima dima ima i vatre a kod nas na balkanu .....
Panonski mornari digli sidro.
U bih su neki i otplovili.
pametni! Ko je lud da ostane u drzavi kao sto je Srbija?
Pa ni u bisni nece ostati srbi.
Podrska Vojvodini i Kataloniji
Jesi li ti slučajno,bar slučajno svjestan čemu aplaudiraš i kuda vodi taj put???
Niđe veze porediti Kataloniju i Vojvodinu. Pa u vojvodini živi 80% Srba, čak ida kojim nemogućim slučajem bude referendum ishod je unaprije poznat. A sad što svako može napisat šta hoće, super demokratija na djelu. A podrška kataloniji slaže se.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Boga mi, nine dobro ... Nije dobro za Srbiju...??? još malo pa pašaluk...na konju je za dan obići ...!!! A možda
Nije dobro za jedinstvenu RBiH,to je ono o čemu bi trebalo da razmisliš!!! Nemoj se nasladživat tudžom mukom nije ni kod nas manjak separatizma!!!
ma ja ((
PRIKAŽI ODGOVORE (1)