Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamoliti mladica da se preda bilo bi jednostavnije da nekazem bolje. E u pm.
Pa sto ne dođete po njega onda vi ste kao nas pobedili sudeci po vasim medijima. @istina a sto vi slavni heroji ne dođete po njega sta ku.kate haskom sudu svaki dan i strancima ljubite jim noge da vam urade te i druge stvari sto to vi sami ne uradite kad ste vi pobedili i porazili i mi samo bezimo i napadamo ci.vilie itd. Ja ne razumem kako neke nije stid moliti i moliti strance a onda glumiti koji su oni frajeri i opasni borci hahahaha svasta.... Koliko ste vi bol.estni la-zovi i vi i hrvati govori samo to da ste si vi za.bi.li u glavu da su Srbi bili 500g pod turcima i to samo SRBI! A VI NISTE?? A HRVATI NISU JELI?A BUGARI,ROMUNI,GRCI,ALBANCI...A NE NEGO \" SRBIMA SU TURCI 500G VLADALI\" A VAMA NISU JELI ST.OKO BOL.ESTNA VI STE PAT.OLOSKI LA.ZOVI OD NARODA VI TOLIKO LA.ZETE DA VERUJETE SVE U STA LA-ZETE I ONDA OBT.UZUJETE NAS BAS ZA TE VASE PS-IHOZE I PA-TOLOSKE BO-LESTI!!! Negde mora izaci pa sto nebi opet na Srbe sv.alili bol.estnici!!!
to je ludi pipo, ebi mu kevu ludu, niti j niti puta kazi...ebli ih ugrozeni narodi, kako ih nije sramota da se tako zovu, ama ugrozeni su oni koji imaju posla sa benama
@istina...popi lek za smirenje i prosetaj pored miljacke...\"Boris Tadic cuvao Maldica\"....oni sarajevski lopovi od tvoih politicara nisu radili ni pola od onoga sto je radio Boris Tadic za moju zemlju.a svabi porucujem da gleda u koju situaciju zive srbi juzno od ibra na Kosovu...ako mu je stalo do ugrozenih naroda...nema sta...mrze nas svabe i uvek ce nas mrzeti...
sve o izborima i kako se registrirati za izbore www.bihdijaspora.com www.izbori.ba www.izbornibudilnik.se
svaka cast gospodine Zulch! boris tadic je licni cuvar ratnog zlocinca ratkma mladica vec deset godina, to svi zNAJU a ko prov haski tribunal! zasto haski sud nije do danas dao ultimaum srbiji,za isporucenje ratka mladica i gorana hadzica?!