Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konačno srbi su našli svoj internet portal, pošto mrze sve bosansko, ostavit će nas na miru, i poštedjeti svojih 1389 kompleksa. ili---
,,x-ray,, PAMETNO ZBORIS
Kakva je nevolja naterala predsednika da zaziva Tita? http://blog.b92.net/ \"Od podnošenja zahteva UN Sudu pa do juče 17.07. ( posljedni rok za slanje \"odgovora\" ) prošlo je 10 mjeseci. I na te odgovore mogu da uslijede \"replike\" i dok sud (koji ima još mnogo predmeta ) bude razmotrio sva mišljenja i odgovore od preko 30 zemalja i na kraju još po jedno (posljednje ) mišljenje (izjašnjavanje ) Srbije i Kosova, proći će bar 15 mjeseci. Kraj 2010 ili početak 2011 može da bude neko realno vrijeme. Njih počinje da muči činjenica da za to vrijeme Kosovo može da prizna još 30 zemalja i da bude automatski primljeno u UN, što može i da utiče čak na tekst mišljenja. U svakom slučaju ono bi na taj način bilo potpuno obesmišljeno.\"
američka podrška kosovu je još značajnija!!!
sta ti znas o tome kad ti je babo pobjegao iz Bosne 1991 a i poveo tebe zajedno sa sobom?
fuj. slobo 2.