Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RSE: Da li je ova igra na nacionalno opet na sceni u Bosni i Hercegovini, iako se to u predizbornoj kampanji činilo manje zastupljeno? Bajtal: Moglo nam se činiti šta nam se činilo, neko je to vidio ovako, neko onako, neko je pokušao između redova da čita njihovu nešto malo našminkanu i izmijenjenu retoriku, međutim, evo, rezultati vam govore. Mi ponovo svjedočimo ko će voditi ovu zemlju, koji su to ljudi, i možemo pretpostaviti na koji će to način biti. Ja ne vidim drugog izlaza. Ne vidim ništa drugo. Retorika se može i mijenjati, ali, kažem vam, način na koji oni vladaju je nepromjenjiv, jer oni drugačije ne znaju, a vjerovatno i ne žele.
evo otvoreno da napisem bosnjaci zele ocuvat bih po svaku cijenu,malo pricajte sa hrvatima 90 posto zeli podjelu srbi zavrsaili bih kao drzavu ne zeli 70 posto gradana i ja neznam de je problem sve je bolje od rata dogovor kucu razgraduje najbolja soolucija da ne ostavi se budicim generacijama nove srebrenice treba biti realan podjela je najbolja opcija kad to narod zeli
susjed iz Hrvatske > Da nije komšija preko Sve i Drine, nesposobne NATO Alijanse i još nesposobnije prematore i sopstvenim brigama i interesima - nama bi u BiH bilo mnogo komotnije, čak i relaksiranije. Ovako, dosipate benzin na vatru, čim osjetite da zamiriše na Proljeće i zelenu granu. Nije lično ali je tako!
Toni nosi se i Ti i Srbi i Turci!
Treći ćete dobiti kad se BiH priključi EU, znači u limburgu...
ŽIVJELA JOŠ VJEKOVIMA NAŠA VJEČNA DOMOVINA, SA MRLJAMA U ISTORIJI KOJU BI I BAN KULIN I MEHMED FATIH OPLAKALI, KAKO BIJAŠE VLAST KOJA VLAĐAŠE DESETINAMA GODINA SA SVOJIM ROĐACIMA KAO DA ŽIVJEŠE U STAROM EGIPTU PRIJE 3 HILJADE GODINA. FARAONSKA ORGANIZACIJA KOJA AKO NISI BIO S NJIMA ONDA SI IM NAJGORI NEPRIJATELJ. ZATO JADNI NAROD IZ STRAHA I UŽASA PRIĐE ONIMA OD KOJIH ZNADE DA HAJRA NEMADE SEM JADA I BIJEDE. OSTA TUŽNA MRLJA U ISTORIJI NARODA KOJI PRVI PUT NE BIJAŠE PRKOSAN VEĆ UGUŠEN I NATJERAN NA JAD I BIJEDU!!!
,,gospodine Dodiče,preuzmi i ovo malo BiH sto je ostalo,bice bolje
Mile je najbolji drzavnik u ovom delu evrope