Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Širom Bosne i Hercegovine birališta su otvorena jučer u 7 sati, a pravo glasa ima više od 100.000 osoba. To su oni što im presude pa im HDZ vlada još uvijek.
kristal…. nazalost u pravu si !!! presude oni koji ne zive u Hrvatskoj , ne placaju porez, nego su na nasoj grbači preko 30 godina !!! Pod hitno ukinuti dvojna drzavljanstva , to je najveca glupost i najveci problem i za Hrvatsku i za BiH !!!
E sad bosanski katolici iz hercegovine glume komsice birate pravim hrvatima ko će biti u saboru
pa vise glasaca nego stanovnika
Prema rezultatima popisa stanovništva u Bosni i Hercegovini iz 2013. godine, etnička struktura stanovništva bila je sljedeća: Bošnjaci: 1.769.592 (50,11%) Srbi: 1.086.733 (30,78%) Hrvati: 544.780 (15,43%) Ostali ili nepoznato: 130.054 (3,68%) ako znamo da u rs zive i Hrvati i da je ukupno u rs oko 650.000 stanovnika , pa se pitam gdje je taj narod i eto vam legitimni ako sad iz BiH za hrvatsku glasa 100.000 gdje su svi?
Žali se musliman Bogu: Bože, što si takav, i Srbi i Hrvati imaju svoju državu, jedino je nama muslimanima nisi dao. Dao sam ja vama i k***c, pa ste ga unakazili. Što bi tek od države napravili!?
kako bi valjalo da nisi glup i neobrazovan
Be ha katolici su 20 godina drmali Zagrebom i od Zagreba napravili najveću deponiju smeća u EU. I onda mi dođe white sox smrdljivi da priča o "muslimanima".
Draganovi bosanski katolici će da vas zaviju u crno
Nije bitno koje si geografske pripadnosti ako si Hrvat. Dalmatinac,Hercegovac, Bosanac, Slavonac, Istrijan. Svi Hrvati diljem svijeta imaju pravo glasat 🇭🇷❤️
user….11441…. zavijaju nas 30 godina vec u crno!!!
Kazu uskorou Sloveniji bosnjaci ce bit cetvrtina stanovnistva.
Hajmo Hercegovci navalite narode ,pa opet zavijte Hrvatsku u crnilo. :-D
U kakvom god da smo stanju 50godina smo isprid vas po svim pitanjima. Nemislim na Hrvate i Srbe u BiH
a neradni dan??? sta kaze kriminalac sto je odvodio zarobljenike na prinudni rad....
opet ce im bosanski katolici odredjivati sudbinu, jest im valjao franjo za svaku paru
Glasa i 100 000 iz Bosne, jel to sve ? Djecu ne računamo.
Na ovim izborima glasa 127 hiljada manje nego prije četiri godine.
Gdje nam je slobodan dan 😂😂😂
sta ce nam i onako niko nema posla.
Jbeš državu u kojoj stranci odlučuju na izborima i uvijek pobijedi HDZ.
Pa ne odlucuje 3.8 miliona stranaca nego drzavljana Hrvatske od Perua, Argentine, Brazila, Cilea, Australije, SAD, Njemacke, Austrije, Svicarske, BiH, Srbije, Slovenije, Madjarske. Po tvojoj logici Madjari u Hrvatskoj ne bi smjela glasovati jer su Madjari 🤣
I pazi diaspora dobija 3 zastupnika od 157 🤣 stvarno odlucuju stranci 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vise kod nas glasaca
Zato što će kod nas izlaznost biti veća nego u Hrvatskoj.
Je li danas neradni dan u BiH? Koji je broj Upravnika Logora da se raspitamo