Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA - NADJOSTE LI OVOG heroja ????
TRAKTOR MORA IMATI UVJEK PUN REZERVAR GORIVA . SAMO TRAKTOR SRBINA SPASAVA .
A još bolji muslimani koriste se kao gnojivo za zemlju. Dobro bilo gnojivo 95 pokupljeno oko srebrenice.
18.07.2009. u 16:01 NEMA SUMNJE DOBRI SRBI NASELJAVAJU PODRUCIJA JASENOVCA I GRADISKE STARE
Oj lijepa srpska vilo dali bi ti teško bilo da potražiš grob neznani, što su srpski zli dušmani, što su tajno jedne noći, u krvavoj svoj zloći, ubili nam srpskog bana, div junaka sa Balkana? Beograde dali smiješ čiča Dražu da otkriješ? Otkri nama tu istinu o velikom srpskom sinu! Odgovara bijela vila ne brinite braćo mila Draža uvek na vas gleda, čika Pera pokraj njega, mudri Miloš, Karađorđe, i sve časne srpske vođe, oni žive međ ljudima, u junačkim srpskim grud\'ma. Što pitate tajna nije, za viteza iz Srbije. Draža je od prvog dana stao u red velikana. Živ je Draža umro nije, dok je Srpstva i Srbije!
Ziv je Draza umro nije,na kitu ga ja nabijem.......
napraviti spomenik Franceticu-on je jedini uspjesno odbranio Bosnjake muslimane istocne Bosne...Pa bi se Srbi malo zamislili...
Kamo srece, da su se Srbi u 2. ratu, u vecem broju odazvali Čiči a ne onom krvopiji Titu .Druga bi se pjesma danas pjevala . Ali ,doći će sve na svoje ! Kad tad!!
konj, isti Dodik.......
* ponekad nije lose napraviti prvo refresh :D ________
Ma da, za ove nemate komentare... Da su muslimani; svi bi sada pucali ovuda komentare o \"vehabijama\"... Jedinstvno Bosnjaka = kljuc za opstanak u \"zacaranoj\" Evropi.
Ovi Srbi(janci) fakat ne odustaju od velikosrpske ideologije i svetosavske demagogije!Fašisti!
Draza je bio tifusar sto se da vidjeti i na ovoj slici!
e jes junac nema sta, sam kad ga vidis od straha ti se piski :}. evo predloziti cu ljudima na balkanu da prave lutke u liku ovog strasila. potlje ga metnute u zito.
gdjesu ove bosnje sto se izmedju sebe krve zar i oni nisu isli drazi