Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cericu kada ce poceti obnova stotine porusenih dzamija po Beogradu, Nisu, Valjevi itd. i kada ce se vratiti imovina Bosnjacima koji su u proteklih nekoliko stotina godina protjerani iz ove rusko-englesko-francuske tvorevine tkz srbije? Za ovo sam uvijek spreman donirati 50.000 KM!
Ovi komentari govore da se ipak ovdje radi o vlaskom fasizmu i primitivizmu.Ceric i Zukorlic ocito su u pravu. Znate, nema vise \"starih vremena\" kada su srbi drugima odredjivali sta ce i kako ce da bude. Sandzak treba da se konacno vrati drzavi Bosni jer joj je uvijek pripadao. Insalah to ce se desiti pa cemo reci masala. Eto toliko, PEACE!
Ekstremisti,zastitniku i sponzoru isalmskih terorista,patoloskom mrzitelju Srba i Hriscana Cericu zabranjen je ualzak u Srbiju.Bravoooo Srbijoooooooo
E saopcenja i lupetanja. Mali talibanci se popalili ko kutnjak. Pa sta vi mislite da se oko vas svijet vrti? Bolje vam je idite u skolu pa cete onda razumjet sto je Herceg Bosna napredna i sto nemamo gladnih...Ovi hodze vas odvedose u mrak i samo vam gore more bit s njima.
pusite kyrcinu turci, yebo li vas ceric u paksu onaj lojavi
najgora kletva je da se sami o sebi zabavite kao u Bihacu lol
Zar se jos iko obazire na ono sto kaze bradati pedofil?
svaka cast reisu na sigurnom progonu islamske vjere iz muslimanskog bh pucanstva i cestitka bosnjacima net iz st.luisa na njihovom uspjesnom projektu glede kreiranja stavova i misljenja vodecih politickih, vjerskih, medijskih i nevladinih bh subjekata
Svaka cast reisu,a ovi mogu sam da e ljute
neprijateljski je odnos problemima susjedne zemlje dodatno opterecavat preopterecenu bh drzavu