Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oric slobodan he he he. Sto ce srbici pozeleniti . Jebo im karadzic mater usljivu .
ZA cetnik s Bir ta tvorevina zvana rs ce nestati ovako ili onako a svi vi koji imate nesto protiv lijepe BIH iselite se iz nje i pustetite normalan svijet da zivi na miru. Bila sam licno ciljelo vrijeme u Srebrenici i gledala svoijim ocima taj bol i jad koji su srbi nanaosili nama. Nemojte misliti da vas kazna nece stici od Boga u kojeg ocigledo takvi ko ti ne vjeruju. Vasa ce djeca biti ti koji ce ispastati za vase grijehe a tu nece biti pomoci jer sta uradiste sa onolikim narodom prokleti bili do Sudnjeg dana.
KOKARDAS - \" AKO NASTAVITE PUTEM KOJIM SLOVENIJA IDE NEMOJ DA MISLITE DA NECETE ODVESTI MUSLIMANSKI NAROD U NESTANAK . AKO POCNE RAT MUSLIMANSKI NAROD NE MOZE DA SE ODBRANI ....\" RIJECI SU RADOVANA KARADZICA KOJE JE IZGOVORIO U SKUPSTINI BOSNE I HERCEGOVINE . MUSLIMANSKI NAROD NIJE NESTAO , BOSNA I HERCEGOVINA JE OPSTALA , TO TI JE VALJDA JASNO . LICI LI TI TO NA NAROD KOJI NE ZNA DA GLEDA UNAPRIJED . MI SMO TU KAO NIKAD CVRSCI U SVOJOJ VJERI I ODLUCNIJI U SVOJOJ NAMJERI .
Kakvo crno pomirenje četnici, prokleti da ste do Sudnjeg dana. Vi nas koljete, silujete nasu nejac, kasapite sve sto vam stigne u ruke a mi da pomirujemo. NIkada sa vama ne treba biti pomirenja, treba svaku mogucu prepreku staviti između vas i nas. Vi ste u meni ubili svaki vid merhameta i milosti svojom zlocinackom psihom.Vi ste zivotinje a ne ljudi, vasa mrznja smrdi na kilometre, iskrivili ste se od mrznje prema muslimanima i islamu. Svakom Bosnjackom djetetu treba da se prepricava i uci ono sto su njohovi preci dozivili od vas ubica djece, da se to njima vise ne desi u buducnosti. Ono sto ste radili moze samo onaj ko je proklet od Boga !!
Izgleda da u toj jebenoj Bosni se samo zlocin isplati.. Cak smo i ZLOCIN podjelili na NAS I NJIHOV. NAS pravadamo, NJIHOV osudjujemo. Tako i oni.. Ovdje se ni MESA SELIMOVIC nebi vise snasao. A iduci rat ce doci sa iducem generacijom.... Hvala boze sto sam umakao iz tog TAMNOG VILAJETA...
\"Komandant BOSNJACKIH snaga\"????????? Hmmm.... Kaj se zbiva s SA-X? Koliko ja znam, nigdje nisu postojal \"BOSNAJCKE\" snage! Nego, Armija Republike Bosne i Hercegovine! A kad pogledam i vidim da je FENA objavila....\'nuff said.
Mesa Selimovic o muslimanima iz BOSNE Da spomenemo i jednog od najvecih srpskih pisaca koji nikada nije krio svoje srpsko porijeklo Vujovica iz hercegovine i tako se izjasnjavao. NI SA KIM ISTORIJA NIJE NAPRAVILA TAKVU SALU KAO SA NAMA,DO Juče SMO BILI ONO STO ZEliMO DA ZABORAVIMO.ALI NISMO POSTALI NI Nešto DRUGO. STALI SMO NA POLA PUTA,ZABEZEKNUTI.NE MOžEMO VISE NIKUD.KAO RUKAVAC STO GA JE BUJICA ODVOJILA OD MAJKE RIJEKE,I NEMA VISE NI TOKA NI USCA,SUVISE MALEN DA BUDE JEZERO,A SUVISE VELIKI DA GA UPIJE ZEMLJA.S NEJASNIM OSJECANJEM STIDA ZBOG PORIJEKLA,I KRIVICE ZBOG OTPADNISTVA,NEćEMO DA GLEDAMO UNAZAD,A NEMAMO KUD DA GLEDAMO UNAPRIJED,ZATO ZADržavAMO VRIJEME U STRAHU OD MA KAKVOG RIJESENJA.HTJELI SMO DA SE SACUVAMO.A TAKO SMO SE IZGUBILI DA VISE I NE ZNAMO STA SMO. (Selimovic o bosanskim muslimanima) MESA SELIMOVIC „Dervis i Smrt\"
Spremte se spremte Cetniciiiiiiiiiii http://www.youtube.com/watch?v=d0yEU5xujFg
ŠUMSKA do Tokija ! :P
Da bi razumjeli rad i presude NElegalnoga tj.americkoga suda tzv.ad-hok treba da znamo KO ga je NElegitimno izmislio i uspostavio i KO ga finansira. 1.AMerik uspostavila 2.Saudijska Arabija Finansira ponajvecim procentom Iako je LAKO dokazati ratne zlocine zlocinca Orica IPAK eto nije kriv po tom LAZNOm sudu u Hagu samo nekih par stotina udaljenom od onoga PRAVOGA MKS u Hagu a kojega je osnivac UN .Interesantno d aupravo taj sud(legalni)Ameriak ne priznaje i CAK se trudila desetljecima da se taj MKS ne uspostavi.Pa CAK ni ovaj americki NElegalni ad-hok sud amerika ne priznaje jer je zabranila da se americkim vojnicima generalima sudi . Ja kao SRBIN (pametni)vidim u ovom slucaju oko Orica MNOGO sta negativno ALI i mnogo sta pozitivno. Pozitivno je to sto ce ova oslobadjajuca presuda utjecati na dodatno ionako 100% lose odnose Srba i muslimana.Svaka losa stvar na tim odnosima ide na ruku meni i mojim srbima da se odnosi izmedju muslimana i Srba pogorsaju a ujedno kada su odnosi losi i katastrofalni NEzeljena i NAmetnuta BiH nema sanse NIKADA da bude drzava sto nama srbima ide u prilog a posebno nama srbima u nasoj DIKI Srbskoj Republiki. Zivjela nasa DIKA Srbska Republikaaaaaaaaaaaaaaaa Smrt svakoj tzv.BiH tj.PiHhh a narocito islamskoj fundamentalistickoj turskoj
NE VJERUJEM VAM KADA TVRDITE DA JE ORIC KRIV A I KO BI VAM VJEROVAO KAD ISTI KOJI TO TVRDE VICU : NOZ ZICA SREBRENICA !!!!
Ma koga je briga sta kazu iz smrdograda? I koga uopste zanima pomirenje sa cetnicima? Jos malo pa cete nazad na Karpate mamu li vam cetnicku!
@hej - poklopi se, ta dva suda nemaju veze jedan sa drugim
a sjecate li se kad ste vristali kad je srbija oslobodjena, tad je hag bio najgori sud al sad je najbolji ipak mislim da je ovo neka vrsta kompenzacije za tu oslobadjajucu presudu
nemaju pravo glasa oni koji skrivaju najvece ratne zlocince u evropi od Hitlera i Gebelsa, jednostavno se poklopite, prihvatite da je Oric slobodan covjek i pssssssst