Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ste u pravu. Razmenili su Tudjman i Milosevic Krajinju za Posavinu. Nije mi jasno zasto se toliko trubi o ovome, kada za Oluju nije ni bilo potrebe. Valjda da se narod ne buni. Eh, tugo moja...
Najveca,je greshka ,poduzimabnje bilo kakve,tekozvane,Oluje ,kada se veoma dobro zna da je to,vec uchinjeno na politichkom sporazumu izmedju tudjmana i Miloshevica-i da u toj akciji niko od vojnika nije stradao,nego samo neduzno-civilno stanovnishtvo,i njhovo privatno imanje(Posjed)-ali posve tuzno i zalosno-LICEMJERNO-uvelichavanje-te akcije kao neke navodno sile !!!
Zar i tamo nije građanski rat....kada će se Ivo vratiti Srbi kućama?
Kako Josipovic tretira te iste teritorije sada? Koliko ja znam da su te teritorije i sada u vlasnistvu prijeratnih vlasnika. OLUJA je zlocin, tamo je osvojeno sve sto nije ni branjeno: porusena sela, gradovi, crkve, mostovi. Za njega su okupatori oni koji su tamo zivjeli stotinama godina. Oni su okupatori zato sto nisu HRVATI, a Hercgovci (HERCEG BOSNA) po njemu su bili SVOJ NA SVOME. Na kraju treba da se zahvali NATO-u za logisticku podrsku inace nebi se znalo ni za hrvatsku,a kamo li za oluju.
Ivo, potpisujem.