"Treći slovenski ustanak"
167
Oko 10.000 sudionika u protestima u Ljubljani
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slovenci su pametan svijet i znaju da ce dobiti samo ono za sta se izbore. Nisu to jadni Bosnjaci koji potrose zivot u cekanju da im se pomogne i zadovoljni su mrvicama sa begovskih sofri. 500 000 ih je nezaposleno, godine im prolaze, redom ce u minimalne starosne penzijice ako se ikada i zaposle ali kad se organizuju bilo kakvi protesti dodje ih stotinjak a ovi ostali ih ismijavaju.
ce i vama bosnje, maca na kolica, kad tad.. sve sto rade slovenci, srbi , hrvati i ostali ne-muslimani, i jeste nastalo zbog vas.. najpokvareniji ste, nema sta, mora vam se priznati! ...takav vam mentalni sklop, zbog svega sto ste bili i sto niste, a nikada ni necete biti..... samo , jos ne razumijem ,zasto se ostali ne odvoje pod hitno od vas, i zasto se uopste obaziru na vas? na osnovu cega? ??? NE VIDIM RAZLOG NI KORIST! naprotiv
lakše je presresti poštara oteti mu peziju nego okupti toliki narod protiv vlasti
E moji Slovenčići! a, 1990, 1991... padali ste u trans zbog "samobitnosti", "samoopredjeljenja do otcjepljenja", koji vam "nauk" uvali još početkom XX st. W. Wilson (koga Bošnje slave pa mu dali ime ulice u Saraj-ovasima!!?), a operacionalizira ga Janša & "Mladina (u Sadaka Cityu to bješe muslimanski list "Vox"), i "viknu vam ga" k'o Aljo Bošnjama, Rašo be-ha pravoslavcima, a Stjepan zvani Pepi be-ha katolicima... i sad bi van iz belaja, ha!
STA MI IMAMO KOME PRICATI
Protesti? Kakvi bre protesti? Nek se j.e.b.u i nek jedu g.o.v.n.a. Nema toga u RS
Vidite narode nas,nigdje nije nije dobro kao u bosni. Kod nas nekada samo mali strajkici, i ovi konjuhovci sto pjesace do sarajeva ali opet i njima svaka cast sto ne traze autobuse. Cim nama dosade zlatne kasike,poklonit cemo im vama,a vi i dalje glasajte za nas.
A prijevod baš i nismo kompletirali... Sreća pa ne prepisujete sve... Ou maj Gad...
slovenci trebaju pod hitno povecati proizvodnju Gorenje bojlera i problem rijesen
u sloveniji nemiri...ma zdraaa'o.
pa vidis na slici da pokazuje kolki mi je.
ovako će i srbi iz RS-a da govore dodiku: "hoćemo u federaciju!" Kad? 2016
kad ste već svi na jednom mjestu
STA JE TO, GDJE JE CUVENA BOSANSKA NAPALJENOST....ONO, STO JE URSKA DOBA...ILI, JOOJJJ STA BI JOJ RADIO, KRESO BI JE CIJELI DAN DO PODNE....NECETE VALJDA RAZOCARATI ZENSKI DIO SLOVENACKE POPULACIJE?
Umjesto sto pisete komentare kako niko u Bosni ne protestuje, sto ne idete na ulice? Ovako ste samo dio problema.