Optuženi za veleizdaju
0
Oficiri nekadašnje JNA tužit će Srbiju
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu-probao sam ali jednostavno,ne mogu... dr đorđević mi je rekao da nije za mene ovo pisanje po bosanskim portalima-da mi samo pogorša stanje- ali jače je od mene, makar mi posle dao nekoliko elektrošokova više,ja to moram,moraaaam, onda sam ceo dan miran,ne mažem se fekalijama po telu, trezan sam i ne bijem gospavu skoro nikako...
ova muslimanska omladina pise samo da nesto pise, kao, ako slazu malo vise, bolje ce donacije pristici, ama neJma vise donacija, kriza. Sto lupetate bez veze kad ni rodjeni niste bili kod ovih dogadjaja.
Oj Zapadu, sta ucini, ama ne znate vi njih, ne znate vi da se tamo fasizam komunizam i primitivizam prenosi s koljena na koljeno, kome ste vi dali vlast i drzave, imacete se vremana kajati, i to ljuto kajati!!! Ako se vec ne kajete, a kajete.
vukovar je bio srpski vecinski ili bar pola prije rata, za ove sto se ovde prave da nesto \"dokazuju\" a sad je i ona granica blizu, tu odmah iza trna, kako to obicno ide dolje kod vas, iza svakog trna granican i nadobudni policaj seljober
treba se ratosiljati onih sto tuze ovakve koje su doveli u situaciju da ne znaju ni kako da se postave i reaguju u uslovima pomahnitalih bolesnih mozgova!!!
posten covjek stvarno nema mjesta glavi medj primitivcima!!!
sad ako razumijem dobro, srbi tuze za izdaju a hrvati za zlocin, a kako to?
Po.kenjam ti se na dokaz
jbt ovaj isti Robert De Niro
cuj ovo dole :\"jedna osoba PREPORUCA ovo\".E ne moram vas vala citati :)
Sta ce Srbija u Vukovaru?
Samo jos jedan od dokaza agresije Srbije i JNA koju su oteli od ostalih naroda na Hrvatsku i BiH.
direktan dokaz da je Srbija izvrsila agresiju na Hrvatsku.
Nisu svi mogli biti kao major Tepić.Slava tebi majore!