Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, svako iole normalan doživljava ovo kao dobru vijest. Ulazak Hrvatske u uniju i kandidatura Srbije bi trebali biti podsticaj BiH da konačno krene naprijed. Takvim \"hejterskim\" stavom nećete ništa postići. Do suza me nasmiju komentari tipa - ma unija će se raspasti, Srbi i Hrvati nagrađeni za ovo ili ono itd. Pravila igre su jasna i tu nema odstupanja. Nikome ne treba država-prosjak da je vuče na grbači. Ako se nastavite ponašati kao pećinski ljudi puni mržnje i bijesa prema svemu i svakome, ne da nećete nikada ući u EU, nego vas za par godina ni Afrička unija neće htjeti. Rat je završen prije 16 godina. Jeste li vi svjesni koliko je to vrijeme? Većina nas je jako propatila, ali živi smo i treba misliti o budućnosti, da nam ne bi još 16 prošlo u besmislenim prepucavanjima. Njemačka 1945. bila do temelja srušena, a do 1960. su opet postali industrijska velesila. U sličnoj situaciji su bili i nakon prvog svjetskog rata. Pamet u glavu i malo više konstruktivnosti.
glup si ko tuki - ako nemas pojma o cemu pricas bolje cuti mymune...
http://www.e-novine.com/srbija/srbija-tema/59968-Emir-Ivica-Narodnjaci-vaoj-aci.html
politika Amerike i EU je sljedeca: Turska kao muslimanska zemlja(ali i nerijeseno kurdsko pitanje itd) nece nikad uci u EU, a zauzvrat Turska kao Americka desna ruka na Bliskom Istoku i sl., dobija svoju interesnu sveru na Balkanu. Turska kao velika sila ce da se vrati na Balkan, ne vojno, nego politicki i ekonomski. Cak Amerikanci predaju Turcima vojne baze na Kosovu. Medju vodecim ekonomijama svijeta do 2020 godine nece biti ni jedana zemlja iz EU, nego Kina, Indija, Iran (ako ne bude napadnut), Turska itd pa tek onda Amerika itd. Danas u Americi u prodavnicama preovladava Kineska i Turska roba.
Koja Juga? Ona sa Miloševićem, Mladićem. Karadžićem teroristom Kacavendom, jel ta Juga? Ili ona sa Titom gdje bi ova 4 bila na Golom otoku? Ne jedi gowana ili ih barem jedi da te niko ne vidi.
Poštedi nas svog mentalnog očaja i praznine svetog ti Amfilohija. Otkud ti više snaga da tipkaš toliko a glup ko noć.
I pis on jor firebol. His nejm šud bi Idi Jote.
MI Srbi samo gubimo u zadnjih 20. Prije 20 g imall smo sve (vlast u celoj Jugi, izlaz na more) a sada nemamo nista od tog svega. Izgubili smo vlast u osatlim republikama, izgubili smo izlaz na more (cak su nas i braca crnogorci napustili). Za ulaz u EU gubimo i Kosovo. Velika je to cena. A Evropa ce nas sada pojesti sa svojim kapitalom. Cene ce da porastu i gladovacemo vise nego do sad. Juga je bila (ne perfektna) ali ipak najbolja. Samo unistili su je.
Boze mili ja velike tuge, svi Poturci izasli na pruge, pa cekaju vozove bez reda, svaki od njih u nebesa gleda, prema Suncu da Zapad odrede, da mu bjeze od velike bjede, al ne znaju tamo sto ih ceka, kad ih Srbin pocinje da deka, a Hrvat mu kandziju dodaje, zaborav\'ce Bosnjo vis\' da laje.
turska je zemlja lojavih muslića i nikad vidjet neće kršćanske evrope
for@Dok Dier animal Dok, Mr. \'realista\' iz firebol ni comperizen with the stupid Bosnjians ,I personali col them \'mankies i sjut\'\'. p.s.-Inglis po Vuku Karadzicu
Ja znam da sam tokmak ali ne mogu da sebi pomognem. Zakočio sam tu gdje sam, ne more nikako naprijed nema kapaciteta.
Zašto trošiš vrijeme na budale? Pusti ih neka trunu.
Na ovom poprtalu ima umno zaostalih osoba koje se ponose time. Nevjerovatno. Bilo bi interessantno čuti Darwinov komentar na osobu pod nikom \'realista\' npr.
za uleta koji se predstavlja mojim nikom: da su bosanci imali 92 sve ono sto imaju danas ti bi sad pio kafu u cacku ili valjevu
Ja sam mali iskompleksirani boš.njo, s Albanijom su mi ukinuli vize, svi će u EU prije mene, ja ću opet s Albanijom zadnji ući. Takvi smo mi zadnji u svemu i iskopleksirani u svemu