Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO NISU SVI SNIMCI!!!! SMRDIJA JE HAAGU PREDALA SAMO ONE BEZVEZNE SNIMKE GDJE SE NIŠTA NE VIDI, TJ GDJE MLADIĆ KRKA KRMETINU I LOČE RAKIJU. MEĐUTIM, TU SU I ONI SNIMCI SA AUTIMA I TABLICAMA... MOŽDA IM JE NEŠTO PROMAKLO.
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/aktuelno/razoblicene-lazi-beograda-okasapinu-ratku-mladicu BOSNA4EVER!
Uskomešo se čitav svet, pa i ona tri sela oko Sarajeva... Evo bruji cela Istočna Obala, samo o tome i ni o čemu drugom!!! Palanka bili, palanka i ostali! Komentatori kao da su izašli iz viceva o Muji i Hasi, samo što ta dvojca veselnika nisu uopšte ni zli ni podli ni primitivni ni glupi kao neki primerci ovde. Jadni li su oni normalni što moraju da žive pored većine komentatora odavde! Žalim ih najiskrenije, i želim im da što pre pređu u zdraviju sredinu. Jasno je kao dan šta vas sad boli, ne zavideti je prvi uslov da se bude srećan, a kažu i da mržnja opasno škodi lepoti... Ovakvu količinu nemoćne mržnje NIGDE ne može čovek da vidi, osim ovde i kod Avaza... Jadna je vaša mržnja, i bedna, želim vam da vas što pre napusti, muči vas i kinji, a nas samo zasmejava. Želim vam svima lep dan, i za promenu malo uzvišenijih i plemenitijih misli od iščekivanja da li će, sada već strana, susedna država da potpiše nekakav sporazum o nekim vizama.
Kako je dobrog zdravlja - evo na Olimpijske se otimaju reoublika srpska isrbija... daj ba bakira, vidiš da je gotov, samo nije lako ni umrijeti....
Cackaj sejtana a izvucices djavola.
Ma ovi srbi su zaista sega i sprdacina. Isto ko ptice ponavljaju u glas jedno te isto. Prvo izade vlada sa obrazlozenjem da je to ciljani napad sa ciljem sprecavanja daljnih razgovora sa Eu i onda sve novine pocnu to prihvatati kao tako. E JADA OD DEMOKRATIJE, HUMANOSTI, PRAVDE I DRZAVE.
Koliko god se Srbijanci radovali da će na bijelu Schengen listu prije Bosne i Hercegovine, ja mislim, a vidjet ćemo, živi bili pa vidjeli, da to nije moguće, ne zato što Srbija (možda) nije bliža tome (vjerojatno jest, jer imaju uređeniju državu i bolju kontrolu granica, kad hoće naravno) nego zato što EU ne smije taj ustupak dati Srbiji bez da istovremeno ne stavi na istu listu i BiH i to zarad bošnjaka, koji bi na svaki drugi način bili de facto kažnjeni što su preživjeli agresiju koju je aminovala EU, potom SAD pa skoro i cijeli svijet. Ja ne znam zašto bošnjački političari ovaj argument ne ponavljaju milion puta svakom stranom diplomati, jer on je po meni ključan.
Najvaznije od svega je da se ratni zlocinac krio i krije u Srbij! Srbiju tuzit,ima dokazi i koncentrisat se na tome! a sto se tice prepucavanja o snimcima,dal su starija ili nova vazno je da je ratni zlocinac na snimcima u matici srbiji i to je TO! BOSNA4EVER!
Ubi kolji da Srbin nepostoji.....
ja Mladicu od srca zelim puno zdravlja i dug zivot i da ga stigne pravda na ovom svijetu a poslije sta ce bit sta nece ne interesuje me. pa vise ga mi zelimo zivog nego srbi to je cinjenica. bilo mi je pravo krivo kad je bakir rekao da je zlocinac oronuo i da je imao mozdani udar. samo mi nije jasno usta ga je udarilo
TOLERANCIJA, svaka cast!
Ja eto ne mislim da je ta emisija raspršivač mržnje. Mislim da je jako gledana i da Bakir oplete po svima ( izuzev po pravnom fakultetu, jer mu žena tu radi). Jednako tako mislim da Bakir nije nacionalista i Bošnjaci kažu da je islamofobičan kad oplete po reisu. Eto ja imam priliku da gledam programe BN televizije i RTRS i mogu da kažem da su poprilično selektivni i da nemaju niti jednu takvu emisiju, jer ovise o političkim partijama koje su poprilično desničarske (SDS I SNSD). Ne zanam da li si imao priliku gledati emisiju PULS na BN?
boli srbe sad sto istina izlazi na videlo
Zasto niko nije ispitao kako su mediji u Srbiji unaprijed saznali za odluku suda za tuzbu BiH protiv Srbije ? Informacije su procurile i niko nije odgovarao a to je to puno ozbiljnije nego ovo, jer se time dovodi u pitanje rad suda u Hagu.
Moze li se graditi i izgraditi samostalna i nezavisna drzava BiH, kada u Andricemom Tajnom vijaletu cvjeta samo medjunacionalna MRZNJA. Naravno da su mediji najveci raspirivaci mrznje, a posebno emisija FTV 60 minuta koja je vjerna kopija GebelsovE HOROR STORIJE. TITO JE POSLIJE ii SVJETSKOG RATA znao da je najvaznije pomirenje naroda da bi drzava egzistierala u punom kapacitetu., a u BiH destruktivne snage caruju na svakom njenom kutku. SRBIMA su uoci poslednjeg rata prigovarali to sto su vadili kosti iz jama bezdanki i sahranjivali ih, a sada iz dana u dan gledemo politicke procesije i sahranjivanje kostiju Bosnjaka. Sa tih politicko vjerskih skuPOVA SALJU SE OTROVNE PORUKE PRVENSTVANO SRBIMA MISLECI VALJDA DA CE NA TAJ NACIN OTJERATI SRBE IZ BiH. DOK SE GOD TAKVA POLITIKA VODI SRBI JOS LJUBOMORNIJE CUVAJU SVOJU REPUBLIKU SRPSKU. U VELIKOJ SU ZABLUDI SVI ONI KOJI MISLE DA CE SVE PROBLEME DA NAM RIJESE VISOKI PREDSTAVNICI I AMERIKA. TO SU GLUPOSTI NIJEDAN NAROD BILO SE NE MOZE POTA