Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE NACIONALISTI-IMALI OVDE IKO NORMALAN.--JESTE LI PRIMETILI DA SE U SRBIJI NA SVAKOM ĆOŠKU MOŽE KUPITI ---VIJAGRA,KAMAGRA,EKSTAZI,MARUHANA,,,,,,,,,TO UZMITE I DAJTE KRIJUĆI MAJCI KAD OTAC NIJE BLIZU 50 KM,I OBRNUTO,,I DOĆETE DO ZAKLJUĆKA ZAŠTO SE UBIJAJU ŽENE,ZATO ŠTO NIKO NEVIDI KAD ŽENSKO POPIJE TU STVAR.A VIDI KAD VARA,ONOG S KIM JE TREBA SREDIT,A ŽENA NIJE KRIVA.A IMA SLUĆAJEVA GDJE ŽENA HOĆE ISTO KAO I MI MUŠKARCI.KAD SU MLAĐE U PITANJU MORA JE BOLITI ĆUDNO ŽELUDAC I SLJEPOĆNICA .
Naravno... Ide sada salva komentara koji nemaju veze sa nasiljem u porodici vec iskljucivo sa nacijom stanovnika zemlje u kojoj su se ovi uzasi dogodili.....i sve to u svetom mjesecu kada bi dobrota i prastanje trebali preplaviti... Kada ne bi smjeli niti pomisliti a kamoli izgovoriti ili napisati nesto ruzno....:(
Ma bolesnici, kao da se to desava na drugom kraju svijeta, a ne par stotina kilometara od nas.
djikanski zenomrsci
pa sta ce djikani navikli da udaraju zene i djecu.. to im je u krvi.. samo slabije od sebe napadaju, kad im se neko suprostavi bjeze glavom bez obzira!! kukavice najvece!!!