Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo na papiru.... Administrativni centar da ali glavni grad nikad. Probaj otidji recimo u Banjaluku ili Z Mostar pa reci to sto si ovdje napisao pa ces vidjeti reakcije.... ako ti pola grada ne jeebbee mater, vjeruj mi ja cu njima
...da je Sarajevo glavni grad Bosanaca, Hercegovaca, pa tako i Neumljana
@€ papak, diriguj sta ce da se gradi tamo gdje si vlasnik i gdje imate neke ingerencije........ recimo u Sarajevu koje ste dobro ocistili i koje je sada skoro 100% vase ili recimo u Zenici, ili Tuzli ili bilo gdje u bosnjakistanu. U RS-u ili tamo gdje su Hrvati dominantni mozete samo da ga sa slascu popussinjate... eto ja ti od srca predlazem da odes u Neum i izneses taj svoj prijedlog pa dodji da nam kazes kako si se proveo.
SCHTA BRIGA VAS BOSANCE KAD JE TO NA TERITORIJU NEUMA I MI HERCEGOVCI CEMO ODLUCIT OCE LI SE TO GRADIT.I MI KAZEMO DA OICE I OCE I TOCKA.NEMA MJESANJA U UNUTARNJE POSLOVE HR HERCEG-BOSNE!
Ne moze se nista graditi u bh vodama, more ispred Neuma (BH) sve do medjunarodnih voda pripada BH, svi ovi stubovi koje su nacrtali kao i most bi se nalazio na bh teritoriji - jedino ako ce nam placati desetke miliona € godisnje za tu uslugu
RS, popusi ga cigane lopovski. nije vam dosta sto ste kleptomani za sve sto vam padne u oko i pod ruku vec jos kradete povijesne cinjenice. Kako majmune preparirani jedan katolik (necu reci Hrvat) sa prezimenom Kotromanjic i imenom Tvrtko moze biti srbin? On jeste vladao u jednom periodu Srbijom i samim tim srbima , jeste jeebbavvo srpkinje, i ja sam sta ima veze ali ga to ne cini srbinom kretenu. Juce citam da ste i Ivu Andrica proglasili srbinom i srbijancem samo zato sto je jedan dobar dio zivota zivio u Beogradu. Po toj vasoj ciganskoj logici i Tito je srbin! Mars gamadi ciganska lopovska...
Tacno, bosnjanski kralj Tvrtko je bio kralj Srba, ali nije bio Srbin, vec Bosnjan. Bosnjani / Bosnjaci su do 15. stoljeca uspjesno tlacili Srbe (nomade pravoslavce, Vlahe) na prostoru Bosne ali i jugozapadne Srbije koja je pripadala Bosni. Dakle sam si sebe nadmudrio vlaski cigane. Tamni ste da vam ni cigani nisu ravni. Mora da vas jako iritira sto imate turske krvi, ali historiju ne mozete mijenjati.
@RS.........sanjaj dalje, tako ste pricali i za Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Crnu Goru i Kosovo, nemate ni izlaz na more. pa ste ostali na beogradskom pasaluku. Srbija k`o Nokija............svake godine izadje novi model i uvijek manja.
Potez od Dubrovnika do Neuma ce se pripojiti RS tj BiH i tako vise necete morati preko tudje zemlje da idete :) Bolje vam je tako a i ustedicete pare :) RS i onako je veci nad Dubrovnikom i blize joj je od Splita i Zagreba :) A davno nekad to je i pripadalo kralju Srba Tvrtku :) Sto da se mucite s mostom, kad ste ionako vec bankrotirali i u banani ste!