Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto bi nas trebalo interesovati sto je nekakav vojvodanski kriminalac izresetan imamo mi to i ovdje cak i cesce ili ipak stavljate naglasak da oni tamo znaju mnogo bolje nisaniti :)
Po cemu je ova vijest zasluzila da dodje na naslovnicu ?
ja šta rade ovi dođoši po nekada civiliziranj vojvodini
budi bez brige ti si vec prespavao zivot
KAKO MI JE ZAO MAJKO MILA.SAD NECU MOCI ZASPATI ,A VIDI FAKAT VEC SAM SPAVAO DVANEST SATI .
g.o.v.n.a vlaška.
Ko zivi od maca, i umire od maca.
znaci nema dalje....kad dodjes do dna, jedino kamo mozes je dno... sve sam citala do kraja necu li vidjeti u cemu je znacaj ove vijesti...i onda skontam da je ipak znacajna...covjek je poznat u palanci u Srbiji i ebo te, voza oldtimer-e...
svaka nasilna smrt je sama po sebi strasna i bespotrebna cilj vjesti je podizanje nivoa svijesti gradjana, na zalost po komentarima na portalima sa ovih prostora se vidi da je nivo razuma i suosjecanja ravan nuli sto pokazuje kakvi smo u stvari postali i mi i oni
bas me zanima jesu li portali u novom sadu prenijeli vijest o smrti Harisa Zige.. de malo selekcije napravite pri svakom copy.paste clanku..
potvrdjuju onu krilaticu sa njihovog grba (S)RBIN (S)RBINA (S)ECE (S)EKIROM XD
imamo mi i dovoljno nasih vehabija pa su nam jos draze one tamo vehabije
zato je promijenjen naziv portala ?
ne kontam? ja vijesti i vanago... jel se to klixtoris regionalno prosirio?
Samo se rokajte vlasi, mame vam ga vlaske nabodem
Fakat libo nas racku, kakve su ovo gluposti? Je li morate preuzeti bas sve sto glupava SRNA objavljuje?