Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEBESKI NAROD JOS NIJE SHVATIO DA TAMO GDJE SE NE MOZE TENKOM MOZE SE MERCEDESOM ! A ONI SA MERCEDESIMA TRAZE : PRIZNANJE KOSOVA KAO NEOVISNE DRZAVE , VRACANJE AMBASADORA U ZEMLJE EU -e , KAO I HAPSENJE RATKA MLADICA I HADZICA . SISTEM JE - UZMI ILI OSTAVI !!
Omladina naravno je uvijek u pravu. Nisu oni bili u ratu niti znaju sta se desavalo. Sta zna dijete sta je 300 kila. U povorci su sve odabrane sluge i heroji srpskog naroda. Brat Doktora Dabica, predvodi najhrabrije navijace. Tu su i sprski radikali nenaviknuti da su u opoziciji. Kao sto se desilo s Kosovom desit ce se i sa ovim..malo ce se tresti i talasati a onda ce se fino usutati i sve ide naprijed. Srbija se polako otreznjuje i vraca u stanje tihovanja. Bez kosova, bosne, hrvatske, i crne gore -malo ce sami tihovati ali nece skontati mase gdje su se to tako zajebali. Za noz zicu srebrenicu, sud ce Dabicu izreci postenu kaznu. A sljedbenici lika i djela neka potraze pomoco od nekog doktora koji je jos na slobodi. Prnuli su u fenjer.
ha ha ha jada cetnickog,sto im je zao duhovnog vodje ha ha ha a ne mogu nista pomijeniti .
STOKA
Goli otok je bio raj, da je danas jedan takav ne bi se besposlicari (mislim i na nase) ovoliko glupirali i protestvovali, ne bi imali kad:)
poletece u istoriju kao heroj
Besposleni, nezaposleni, zeljni tuce i nekih drugih vidova ispucavanja viska energije i adrenalina Dzaba mi, Jadovan samo sto nije poletio
Sve ovo treba zaposliti - krampa u ruke i nek\' udara po kamenju! Ovakvim ljudima je to plafon!