Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
😂😂tek skontali da vam ga Vučko zabija😂😂boli njega za Kosovo...samo pare,vlast njega intetesuju.
A u CG će Mila od blata da prave 🤣🤣🤣https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/otkrili-sto-povezuje-kralja-u-bijegu-prvog-covjeka-moskve-u-beogradu-i-novog-mandatara-15310178
LEba, litija, blokada i skandiranja!!!! I poneka sirena za vazdušnu opasnost!!! Zbilja, srpska! "srpski svet". :D
Nisam zaboravio balvane, no ih nisam spomenuo. U međuvremenu su uveli i nove načine blokada.... Kamioni, šljunak, traktori, prekopavanje ceste, kamenje.... Široka lepeza :D
znaci, situacija lud zbunjenog
Sjećam se kada je policija išla iz svih dijelova Yuge da se iživljava nad Albancima. Ali karma je kučka.
Ovi levati još ne kontaju da će Vučko da ih pusti niz vodu lakše nego Slobo one u Hrvatskoj? E m je Picoustom došlo do grla, em ih je manje nego Srba u Hrvatskoj što je bilo.
Krenule su fsb ovce da izvrsavaju placene zadatke.
Vučić je i došao na vlast, jer Tadić nije pristao na ultimatum od Merkelove, da završi sa Kosovom. A ovi tek sada skontali.
Još malo ovako će I Bošnjaci uzvikivati protiv nametnutog premijera Nermina Njive! 🖐
Kakav Vucic...Onog dana kad je Milosevic digao ruku na Albance,Kosovo je izgubljeno,ne volim Vucica,ali ne moze on nesto popraviti sta su drugi prije njega zasrâli...
Albanci dole dizali demonstracije kad se za Miloševića nije ni znalo.
@jasam.. vucic samo podgrijava atmosferu na Kosovu. Ko je kriv sto srbi nisu izasli na izbore u KM? Sve je to organizovano iz BG!
Sada će doći Turske specijalne jedinice iz baze Sultan Murat sa specijalnim jedinicama ROSU da te protestante pošutaju nogama u glavu pa neka protestuju u Srbiji.
Svi protiv Vučka Mučka , a tako je puno dao za Srbiju.
E jbg sad im i Vucic nevalja ko bi njima ugodio. 🤣🤣🤣🤣🤣
Ne volim ga ni ja, ali nije Vucic kriv što vi mrve pameti u mozgu nemate i niste skontali da Vucic sa svom dobrom voljom ne može da vas zaštiti već da vam je prosipao bajke u koje ste vjerovali.
Meni nije jasno sta rade ovi Srbi dole. Izgubili su teritoriju i tjt. Druže idi na svoje u Srbiju i budi gospodin. Gotovo sijelo dole...
Važi, ajte i vi iz Kozarca, Novog, Dubice, Prijedora..
Samo nek je veselo... 😂😂🤏🍌
Ni(je) vas prodo nemojte tako
nema tu dljaka da upadne u sladoljed ima da se salje koljač tuljumba na kosva republik