Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu glupci ovi Grci, pa ako im se toliko ime \"Makedonija\" svidja sto ne zovu oni svoju Grcku Makedonija, a Makedonija neka se zove Grcka. I problem resen. Za V l a h e: bolje da budemo sa Albancima nego sa Srbadijama
@Makedonija Mozda nemas problem s komsijama, ali definitivno imas problem sa svojom glavom.
Pa jel ti krivo sto nije \"srpska\"? Majku vam je.bem srpsko-ce.tnicku, genocidnu! DA ZIVEE MAKEDONIJA BEZ SRBI!!
Republika Makedonska Siptarija tamo ima pola siptara a pola makedonaca, tobi bilo pravedno
Jedi go*vna, pasce genocidno! A Makedoncima, mozes samo da po.pusis!!!!!!!
O kojim komšijama pričaš? Ja u Vojvodini nemam nikakve probleme sa komšijama Srbima, Mađarima, Slovacima, Rusinima.. Uostalom, vi ste kao narod produkt komunizma, obični plagijatori Grčke istorije.. I crkvu su vam komunisti 1969 odvojili iz Srpske pravoslavne.. Licemerno je podsmevati se grčkom i srpskom narodu, svi znamo koliko su ta dva naroda zadužili Balkan. Pozdrav od vojvođanskog Rumuna!
Dajte vise srpcici, zacepite vase pi*kice! Zar ne vidite da ste dosta jada nanijeli svim komsijama, niko vas ne voli, svi beze od vas kao od kuge. Boli neka stvar nas Makedonce, sta vi mislite o nama. Vi ste za nas okupatori i vecito \"gladna nacija\" za teritorije i ljudske krvi! Pustite nas na miru, neka vas dzavo nosi sto dalje od nas! PS kad nas ne priznajete, sto dolazite ljeti na odmoru kao ciganija po Ohridskim plazama? Treba ljetos je*ati mater svakom cet*niku koga sretnem! Pozdrav do sestrite i brakata Makedonci, a na site Bosanci i hercegovci, neka im e Gospod na pomoc so srpskata sto*ka!
\"Mi smo Slaveni koji su došli na ove prostore u 6. stoljeću (n.e.)... mi nismo potomci drevnih Makedonaca.\" - Kiro Gligorov, bivši predsjednik RM. Čak i ta zvezdata na njihovoj zastavi je iskopana u Grčkoj. @ eniami - Što se mene tiče budite Marsovci, gore vam niko ne spori pravo na ime. Vamo dole je situacija drugačija. Da se Indijci nasele na Kosovo bi li ih naši potomci za 200 god. nazivali Albancima? Jesu li azijski doseljenici u Kuvajtu sada Arapi? Slaveni i Makedonci odjednom ne možete biti. Jadni Makedonjani se pored vas moraju boriti za svoj vlastiti identitet. Ajoj, nerazumijevanje. Ma tjerajte svoju istinu, i nedajte se srbizirati.
ZNACI PRAVI SE VELIKA GRCKA KO STO SE PRIPREMA VELIKA KRALJEVINA SRBIJA! MAKEDONCI NEMOJTE PROMIJENIT IME PA TACNO NEMALI STA JEST! VIDITE LI DA SE PRIPREMA KRAJ VASEG IDENTITETA I ISTORIJE ISTO KO I BOSNI I HERCEGOVINI!
Republika Vardarska?
@Zlovenac: Puši ku*ac konju jedan! Nabijem i tebe, i slovenijicu i EU na ku*ac.
sto juznije- to tuznije!
glupi juznjaci,samo se svadjajte..nikad vi necete u Europu..nikad,a mozda ni tad!!!
Tamo gdje vjecno sunce sja Tamo je Makedonija Narod I zemlja koju volim ja Dok Vardar grli polja zrelog zita Ponosna I gorda kao gorska ptica Pjesmom je svojom zemlja ta ocarala srca sva I vino sa izvora njenih sad pijem ja Besmrtna k\'o srce sto vjekovima bije Tudjinska nikad ona bila nije Zastava njena nek\' se vjecno vije Kad si sam, kad je sve tuzno, ti se sjeti nje Makedonija ti pruza ljubavi sve (Makedonija ti pruza ljubav) grci su supci najveci na svijetu podrska makedoncima iz bosne
mrzim grke