Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci hoće po svaku cijenu da poturče Muslimane. Bosanski Muslimani je priznati narod bivše nam države i nikada nisu prihvatili nametnuti naziv "bošnjak" jer etnička skupina Bošnjaka živi samo u Turskoj.
Vidis ti, ovi Bosnjaci pravo hebeni... Sad kmece kako im svi otimaju zemlju i kako ne diraju tudje... A vamo udri po sve i jednoj Balkanskoj drzavi, cak i na Crnu Goru najurili... Smeta im RS, a hoce Sandzak. Kako sijes tako i zanjes... A kompleksi su cudo, pogotovo balkanski...
Gdje si ti "Bosnjak" pleme ti siptarsko hebem,pa vidi na sta licis seljacino,ne znas da pricas ni Srpski ni Bosanski. Hebo ti ALija mrtvi mamu,sto ti je omogucio da budes Bosnjak,a to ti je dozvolio jer je isto tako bio "napredan" kao ti,likom i ponasanjem.
Чичa Жaркo >>> tebe može da blagoslovi jedino Kačavenda!
Brzo je zaboravljeno njegovo nedjelu u hapšenju velikog broja Bošnjaka u doba Miloševićevih ratova 92-99! I njegovu aboliciju od strane Miloševića i pratnju od Beograda do Novog Pazara. FUJJJJJ !!