Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago njima!!! Nase ne bi mogao ni tornado provjetriti!!
...mogao bi ih \"malo provjetriti\"?! To znaci pustiti vjetar u njihovom smjeru? Poslije tanjura graha recimo.
kukala vam majka sa ovim bolidom
Hrvatska polako ali sigurno čisti svoje dvorište. Afere koje idu do vrha pokazuju da niko nije nedotakljiv. Neko će reči da su to međusobna obračunavanja ali nije bitno. Da mi je vidjeti kod nas ovakva međusobna obračunavanja.
Narod veli \"Prvo pocisti svoje dvoriste ...\"Nismo mi Hrvatskoj ni do koljena--sta mislite da se kod nas pocne ispitivati Korupcija??Sta mislite?Ja zalosti onda.....
IZBOR PREDSJEDNIKA JOSIPOVIĆA DOŠAO JE U PRAVO VRIJEME, JER JE NIVO HRVATSKE POLITIKE BIO NA DOBRO SILAZNOJ PUTANJI ZA ŠTO SU \"ZASLUŽNI\" SANADER I OSTALI HDZ-ovci KOJI SE EVROPI PREDSTAVLJAJU KAO MEŠETARI BUVLJIH PIJACA. JOŠ JEDNOM ŽELIMO USPJEŠAN MANDAT(E) GOSPODINU JOSIPOVIĆU. GRUPA HRVATSKIH GRAĐANA IZ BELGIJE.