Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braqo Srbi! Vi ste ga davno pushi na kosovo i samo vam ostalo da pises budalashtina na net. Sto se tice Kosova vi cete uvek pushi dok ste zivi. Hajd u zdravlje i manje sa pushenje jer shkodi na zdravle.
Pitanje : Kako spavaju srbi u Srebrenici? Odgovor: Nikako, zbog ezana ;)
PITANJE: Kako spavaju muslimani u Srebrenici ? ODGOVOR: K\'o zaklani !
Kosovo je sveta srpska zemlja, morate se boriti, cak i ako svi srbi poginu na kraju, onda cemo praviti svetu Srbiju ovde dole gde sam ja sad, malo vruce ali ok je
Ma pustite ih, nemojte traziti rat! Zar ratova nije dosta? Dobili su Kosovo, i to je zavrseno. Na ovakav nacin bit ce samo jos vise teroristickih napada, a i uporni ovi Siptari!
Braco srbi, javljam se vama iz groba, uveli mi internet konacno. Samo da kazem, niko ne sme da vas bije na Kosmetu! Slusajte cara Lazara evo i on vas pozdravlja, i krenite na Kosovo, obecao je vrag da cemo ovaj put pobediti! U juris!!!
STA CE VAM TA ALBANSKA ZASTAVA! AMAN LJUDI NE VEZUJTE KOSOVSKU MITROVICU (SEVER) SA ALBANSKOM ZASTAVOM! POZZ OD BOSNJAKA IZ K.M.!
Ma gdje si analiticar... nisam te prepoznao... jel to to dodo dao \"cinjenice\"??
za dve godine Kina postaje prva ekonomija na svetu, za desetak godina amerika pada 100% iza Rusije, a najverovatnije i Indije... Kada se karte poredjaju i vi i sipci dolazite na red - ovog puta vas ni bog nece spasiti...
Tuzno i zalosno,da od toliko Shiptara,bash niko nije ozledjen-za nepovjerovati!!!
@Bihpatriot Mislim...sta reci na tvoj komentar osim da nemas pojma o odnosima srba i bosnjaka dolje...i da, P.apa.k si zesci!
VELIKA ALBANIJA SE SPREMA DRZ TE SE SVRBI
@BIHpatriot Svi ste vi budaletine teske po Bosni! hvala bogu pa nisam Bosanac! MR.SH!
Ja cu u juris sa tobom bre Lazare, obecavam da necu pobeci ovaj put!
care tebi ako se gine sam požuri,znaš šta vas čeka na Kosovu,
Braco Srbi, vidite sta nam rade na Kosovu, napadaju nas goloruki narod. Moramo smesta da branimo otadzbinu, svi srbi u juris na Kosovo, pobedit cemo, kao sto uvek pobedimo!
Jesil siguran da svaki put pobjedite?