Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas da bi organizovali 7 dana doček morali bi dignut još jednu tranšu od MMF-a
napravite mjesta i za onih 40.000 arapa s ilidže.
lijepa kuca moja :))
bolje da su doveli thompsona u sarajevo za manje para.
drugim rijecima dzaba smo bacili pare na dinu
Za ozbiljne turiste treba visednevni program. Vidjeno u Beogradu 2016. Koncerti na otvorenom nekoliko dana, plus zurke u sred bijela dana po kaficima i trubaci u Knez Mihajlovoj sa rasplesanim setacima. Tu nema ko nije zaradio, od prodavaca kuvanih vina do vlasnika lokala i hotela. P.S. Splicanke, nemojte zakazati ni ove godine, dobro nam dosle kao i na docek 2016 ;)
@trezege Nemam ja taj strah a ni vozilo SRB tablica :)
---- nema problema, uloženo se višestruko vraća Kako će nam se konkretno vratiti 250 000 što će Dino MErlin pjevati ?? I koliko, recimo milion ??? PA ebi ga nije to TROTOAR PRED PREDSJENIŠTVOM, nit će Merlin pjevati an tom trotoaru, da nam se to višetruko isplati :))))
Merlin je sasvim u redu kao izbor.ALI VI STE LOSI DOMACINI...Npr. iz SRB bi sigurno doslo ljudi u Sarajevo zato sto voli i postuje Merlina kao umjetnika.Ali nisu bezbjedni.Pa ko ce doci sa svojim vozilom i sa SRB tablicama?I treba da razmislja hoce li mu neko razbiti vozilo.Ili sa CG tablicama...To mogu da budu vasi potencionalni gosti,naravno uz HRV.Sigurno vam nece doci spanci,madjari,austrijanci...A odes sa bosanskim tablicama u BG i najgore sta se moze desiti da se ukrade vozilo.
bujrum, zanemari strah i predrasude
joj suplje hahahahahaha
Kako ne kontate da je doček nove godine investicija, a ne bespotrebni trošak?
ma kucna varijanta najjaca
Mislim, pogledajte mapu Evrope pa ako imate para zamisli šta bi?! Balkan? Hajahaha
I nek su platiti Dini, narednih godina treba platiti Čoli, Hariju, Joksimoviću...kad mogu za je*eni trotoar izvaliti tolike pare, zasto da nemamo spektakularan doček nove godine!
Napokon nešto pozitivno! Dosta depresije, dobrodošlo slavlje......
U Beogradu ce biti 90 praznicnih dana ???? Znam da se tamo spoji poprilicno toga ali da ce izaci na 90 dana to je previse.
Eto mene u Sarajevo za doček, pripremite kuvanog vina i dobrog suđuka, jos da bude bijelog snijega i super.
@SplitskeKobre bujrum