Stigla ispravka UNMIK-a
1
Nikolićev kabinet obmanuo javnost
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu \"Deobe
najgore mi je kad vlahad.dija rumu.nska ciga.nska pocne pricati o nekim preda.cima i sta ja znam, pa bolan gen.etski od.pad su cigan.sko vla..ske kurv.etine zv.ane ba.be i ma.tere....bolan pog.an svije.tska vl.aska, koja je uz pomoc ru.sa i kroz per.fidnu i geno.cidnu pol.itiku prije i poslje drugog svij.etskog ra.ta dosla do takozvane geno.cidne tvo..revine r.s...jadan cig.anski od.pad ...vla.si...ps.. pose.rem vam se na do.dika , crkv.e, pop.ove, krs.tove, i ba.be crn.e
srbija do kosova :p
Jednom je neko kazao, citiram \"Srbi bi kolektivno pali u depresiju kad bi svijet pogledali mimo mitova\". To se jasno primijećuje u opštepoznatim činjenicama da se među srbima masovno konzumira alkohol i ogromne količine lakih narkotika. Alkoholizam i narkomanija imaju za posljedicu teški deficit suočavanja sa realnošću. U srpskom nastavnom planu se djeca još od osnovne škole uče da budu razbojnici prema nesrbima.
VRHUNAC ČETNIČKE CIVILIZOVANOSTI: Oduvjek su četnici živjeli u uvjerenju da biti civilizovan znači nabaciti uniformu, te koristiti viljušu i nož za vrijeme obroka. A ako neko nauči još i neki strani jezik, smatraju ga genijalcem. \'\'PAMETNI“ SRPSKI ISTORIČARI: Često alkoholizirani ili nadrogirani srpski \'\'istoričari\'\' ispredaju beskrajne priče o tome kako su srbi istorijski hrišćanski narod. A kad ih upitaš da poput ostalih hrišćana barem započnu \'\'OČE NAŠ\'\', onda obično ostanu bez teksta. Ono što je za ogromnu većinu hrišćana rutinska molitva, za srbe je preteško gradivo. To je stvarno prava katastrofa.
SEDATIVNA NARKOMANIJA: Veoma je zabrinjavajuća činjenica da se u Srbiji zvanično konzumiraju abnormalno velike količine sedativa ( lakih droga ), koje uz pretjerivanje imaju razoran uticaj na zdravlje, a osim toga, često su povezani sa narkotički indukovanim oblicima kriminaliteta. A šta se sve još konzumira nezvanično nesmijemo ni pomisliti. OBILJE JEFTINOG ALKOHOLA: Neosporna je realnost da se u okolini BanjaLuke i Beograda nekažnjeno proizvode ogromne količine jeftinog alkohola. Njeguje se tradicija masovnog narodnog alkoholiziranja koje razara mozak, i ima značajnu ulogu ( direktnu ili indirektnu ) u stimulisanju raznih oblika delikvencije odnosno kriminaliteta.
ZABRINJAVAJUĆA INICIJACIJA NOVOROĐENČADI: Posljednjih nekoliko desetina godina, u velikoj mjeri je uzela maha zabrinjavajuća alkoholna inicijacija novorođenčadi u SRBIJI: KAD SE DIJETE RODI, NEKO OD BLIŽNJIH ZAVUČE PRST U LJUTU RAKIJU, A ONDA TAJ ALKOHOLOM NAKVAŠEN PRST SE GURNE BEBI U USTA UMJESTO CUCLE, BEZ RAZMIŠLJANJA O POTENCIJALNIM POSLJEDICAMA. Ovaj običaj je prisutan i u zapadnoj alkoholičarsko-narkomanskoj genocidno-mafijaškoj marionetskoj tvorevini beogradskog režima, koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) REPUBLIKA SRPSKA.
\"JUNAČKA\" SRPSKA VLAST: Prisjetimo se da su teško naoružani \"junački\" srpski vojnici, nakon višegodišnjeg terorisanja stanovnika Sarajeva svih nacionalnosti, kapitulirali nakon samo jedne noći bombardovanja minobacačkih gnijezda oko grada. To najpreciznije opisuje činjenicu da je svaka srpska vlast, u suštini samo razbojnička banda i ništa više od toga.
Moji doušnici iz srpskih političkih i vojnih bandi su mi javili da se tajno razmatra mogućnost opkoljavanja, pa istrijebljenja nesrpskih naroda sa Kosova, jer onda nebi bilo izbjegličkih kolona na teritoriji EU i USA, pa bi etničko čišćenje bilo uspješno obavljeno. Plan istrijebljenja ima sljedeće tri faze: 1-istovremeni napad srba iz Srbije prema pravcima Peć i Gnjilane, 2-zatvaranje obruča u blizini tromeđe Kosova, Albanije i Makedonije, 3-konačno istrijebljenje nesrba po uzoru na srebrenički genocid u Bosni.
Obavezno da se prije povlačenja EULEX-a sa Kosova, razmotri mogućnost formiranja vazdušnih borbenih jedinica na relaciji USA-EU koje će bombardovati po hitnom postupku bez odlaganja linije snabdjevanja po Srbiji u slučaju da naoružane srpske bande ponovo napadnu Kosovo. Prisjetimo se da srbi iz Srbije već godinama pripremaju novi genocid na Kosovu, kad se za to stvore uslovi. Takva je i politička situacija u Srbiji. Znam da je skupo srbe držati pod nadzorom, ali još je skuplje upuštati se u pregovore sa njihovim diplomatama u vrijeme izvršenja genocida. Ekonomske aspekte ophođenja sa srbima, najbolje je opisao gospodin Bil Klinton. Za Evropu i Ameriku je mnogo skuplje da se na njihovoj teritoriji ponovo pojave izbjegličke kolone, nego da se bombarduje Srbija.
Etničko čišćenje nesrpskih naroda u najperfidnijem obliku četništva, odmah nakon smrti skupocjenog diktatora Tita godine 1980-e , započelo je nad bošnjacima Sandžaka (traje i danas). Kosovski albanci, kad su to primijetili digli su se na masovne demonstracije 1981 godine, kako bi izbjegli sudbinu sandžačkih bošnjaka. Regionalizacija \"moderne\" Srbije je zamišljena upravo tako da se oteža pošten i legalan život bošnjačkim trgovcima u Sandžaku, pa zbog toga mnogi pokušavaju pobjeći u zapadnu Evropu ili Sarajevo.
sveštenik Branislav Peranović ubio motkom narkomana na odvikavanju... http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=08&dd=07&nav_category=16&nav_id=633006 Da covjek samo vas cita, svijet bi mu se svodio na Edina Dzeku i Zeljka Komsica.
Smiješna je situacija oko nas,kao fol čista na.cija sastavljena od svega i svačega što je htjelo prihvatiti pravo.slavlje iz ko zna kojih razloga.Ko o čemu-ku.rva o poštenju,vojska o skraćenju i Sr.bi o kao čistoj,o jadi moji,arijevsko.j čistoj na.ciji.Da nije očigledno ja.dno bilo bi smiješno.Pokušaj uzimanja te.ritorija od komšija gdje su ih Tu.rc.i naselili da rade za njih i čuvaju im gra.nicu,propalo,nije moglo ni sa svom tehnikom i novcem bivše dr.žave dovoljno govori o njima kao po njima mitskim ju,nacima i vo.jni.cima.Sada kao di.jete koje je do.bilo po nosu kada je izazi.valo drugo,pl.aču ma.jči.ci Ru.siji i pr.ije.te njome svima oko sebe,nisu svjesni kako će ih ovi iskoristiti i šutnuti kao staru krpu.Jad.no,baš jad.no,ni laž više ne prolazi,ali su uporni,samo do kada,imam osjećaj da su se maximalno pogubili,nije im lako.
Nikolic - okorjeli CE*TNIK, RASISTA , FASISTA I DIKTATOR !!! Ivica Dacic - RATNI ZLOCINAC, ucestvovao LICNO U LIKVIDACIJI Petra Stambolica i Zorana Djindjica, LICNI CUVAR SRPSKIH RATNIH ZLOCINACA I VAMPIRA KAPELA SMRTI RATKA MLADICA , KARADZICA I HADZICA !!! Pametnom dovoljno DA ZNA KO JE DANAS NA VLASTI AGRESORSKE I GENOCIDNE SRBIJE, ISTA ROBA SAMO DRUGA IMENA !!! Od takvih se NAJGOREMU NADATI !!!
Ovi jadni srbi citav zivot u potjeri za teritorijem, a kako godine prolaze sve im ostaje manje i manje...
pa cetalj Nikolic je vec iznio plan za Kosovo-PONUDIO JE ALBANCIMA,DA IMAJU STATUS NA KOSOVU POPUT NIJEMACA U BELGIJI!!Ja luđaka majko mila hahahaaa
carobni Nikolic c.e.t.n.i.k ....kako je izjavljivao prije izbora ,da ce Rusi da Srbiju preporode kad on bude presjednik.