Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uz tebe smo nikoliću samo istraj u štrajku glađu dok ne u.mreš
SA NEDISANJEM BI TO SIGURNO MNOGO BRZE ISLO .
NE PLJUJEMO MI PO SRBIMA NEGO SAMO PO C.E.T.N.I.C.I.M.A . TOMISLAV NIKOLIC - C.E.T.N.I.K A CEDOMIR JOVANOVIC - SRBIN .
koji slabić..a koliko se samo \'urči u govorima... a nije jeo 24 sata i već zaglavio u bolnici..sjoooo junaka...kano da je sa Kosova ravnog stigo...
Ama, \"raskvocao\" se ko neka porodilja.Šta znači štrajk da se raspišu izbori za pola godine.Što ne zahteva raspuštanje Skupštine? Nego legao \"dasa\" na kanabe i ko fol štrajkuje. Šta zamišlja, da će mo se uzbuditi? On kao dođe nešto između šešelja i Gandija, je li?
izdrzi brate do kraja !!!!! svi smo uz tebe !!!!
Kakvi komentatori takvi i komentari -Boze svega a pameti po najvise
Mozes ti napustiti i sada sto se nas tice a i u 12:01 ko sto si rekao. Ali BiH ostaje suverena drzava. Jer vi mislite sto sirite mrznju da ce te dobiti dozvolu zbog toga da odlomite dio BiH. Mozete samo izaci, ili ostati u ovom paklu sto pravite sa sve jedne strane.
Za ovoga iznad;sto se babi snilo stvarno joj! se zbilo!
ma odkud vama svrbaljima ideja da mi hocemo da zivimo s vama.nek medjunarodna zajednica napusti bosnu u 12:00,mi cemo vas napasti u 12:01.
Pardon..napisah narodnjak umjesto-NAPRDNJAKA...
Od seseljevih radikala do kurc-evih narodnjaka... Sta je sledece Nikolicu..Mozda FES na glavu, komunjaro olinjala...Za svako vrijeme po jedna kapa..A partija ti broji cetiri clana:Ti, zena i \"deca\"..
dajte mu lece,ikara i makerela.
najdraze mi je kad se popysam petkom u potocarama!....a mujezin odnekud mi glasom prati mlaz moje zem zem tekucine koja ide iz moje neobrezane slavine! kakav uzitak za suhe kosto sehida mucenika hahahhaahhaahhaaaa dzenetlije! BORO IZ MODRANA!
Ovaj na slici je FASISTA!
Za Srbiju, Tomo, za Srbiju! Tvoj primer treba da slede svi, pa smrt - smrt, al\' svi :))
Moze biti a i ne mora. Dogovor Tome grobara i Sarajlije Tadica. Satro, ti gladuj dok ne zafali pive. Dotle ce se Evropa za glavic uhvatiti, ode nam glavni, opozicionar u shrot. Steta, covjek od rijeci. Kad mu dodje Vojkana, na wikend, bit ce usiju zaglavljenih na DJerdapu.