Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ TOMA GROBAR JE IZGLEDA MNOGO PAMETNIJI NEGO STO SE MISLILO !?
DV2oY2 , [url=http://tegimprvupys.com/]tegimprvupys[/url], [link=http://hebrslycleuf.com/]hebrslycleuf[/link], http://qcbwakmsebms.com/
k4p27u , [url=http://tnaalkqdqztf.com/]tnaalkqdqztf[/url], [link=http://xkmqzevcgajm.com/]xkmqzevcgajm[/link], http://vfmrcsiubfeq.com/
4m4BeK mueiurwwuhby
etc. Set out all casserole dieshs, pots and pans, see if I have what I need to cook everything Make Aunt Eura's Yeast Rolls and put in freezer Make Cranberry Relish,
Kakva drzava, takvi ordeni. Nema tu nista sporno. Samo eto najblaze izgleda licemjerno da mu se daju ordeni a da mu se ne ide na sahranu.
ii Dovoljno je reci Toma i svi u smjeh _________________________________ Tvoj nik sve govori o tebi iihhihi. Tomislav Nikolić je predsednik Srbije koga su građani izabrali.
Čavez je bio predsednik koji se pamti. Sjajna odluka predsednika Nikolića.
Izuzetno lep gest Predsednika Srbije, Tomislava Nikolica!
Srbijanski predsednik se poneo ko svaki pravi predsednik drzave pa je zato i posthumno i odlikovao Caveza
Ovo je lepo od predsednika sto je izjavio saucesce porodici preminulog politicara i sto ga je posthumno odlikovao.
Cavez je bio prijatelj Srbije, a Nikolicev gest je simbolicno priznanje pokojnom predsedniku Venecuele. Nema razloga za tolikom ironijom, prica je o mrtvom coveku.
Ne vidim cemu rasprave i negativni komentari na ovaj cin. Zaista pohvalno za Tomu Nikolica, pokazao je svoje postovanje i humanost!!!
Niko dobronameran i realan nema nista protiv ovog odlikovanja!
Cavez je vise nego zasluzio odlikovanje... Ponosan sam na Nikolica sto ga je odlikovao!
Ja ne znam cemu kritika za ovo... Ovo je izuzetno moralno i korektno od strane Nikolica!