Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EVO KO ĆE BITI NA POLAGANJU: http://tinyurl.com/cypws7t
SAD NIJE SAMO VOJVODA ,NEGO I PREDSJEDNIK,NEGO PREDSJEDICE POŠALJI 20 ŠLEPERA ORUZJA,LOVA CE BITI UREDNO STAVLJENA NA TVOJ RACUN,A TI ZBRINI BOSANSKE ČETNIKE U SRBIJI,A MI CEMO OVE KOJI NECE DA SELE HAHAHAHA
Tipična šema kako \"intelektualci\" sa pomenutih fakulteta glume \"stručnost\" ogleda se u dugotrajnim teorijskim naprđivanjima i upotrebi riječi koje nemaju praktičan značaj u realnom životu, osim prikrivanja genocidno-mafijaških planova za budućnost. NAJKRUPNIJA NESREĆA SRPSKOG NARODA JE UPRAVO U TOME DA SU ČETNICI U POSLJEDNJEM RATU POBILI VIŠESTRUKO VIŠE SRBA NEGO ŠTO SU IH POBILI NESRPSKI ZLOČINCI SVIH OSTALIH NACIJA ILI RELIGIJA ZAJEDNO.
Na teritorijama alkoholičarsko-narkomanskih genocidno-mafijaških tvorevina koje se skrivaju iza pseudonima (lažnih naziva) poznatih kao \"srbija\" i \"republika srpska\" ne postoji čak ni drugorazredni kvalitet studiranja kriminalistike, prava i ekonomije. Na tim \"fakultetima\" nije moguće postati istinski intelektualac.
Imati na umu da je studij kriminalistike u Beogradu i Banjoj Luci najkrupnija šprdačina od studiranja na planeti. Razlog je jednostavan: AKO BI NEKO POSTAO EFIKASAN (PRAVI) KRIMINALISTA U BANJOJ LUCI ILI BEOGRADU, BIO BI AUTOMATSKI LIKVIDIRAN. TO JE RAZLOG ŠTO MEĐU MOJIM SRBIMA NEMA ISTINSKIH KRIMINOLOGA, SVI SE POTAJNO LIKVIDIRAJU.
Veoma je bitno da svi nesrpski narode shvate jednostavno pravilo bez izuzetka: DUGOROČNO GLEDANO NAJOPASNIJA I NAJLUKAVIJA VRSTA ČETNIKA NA TERITORIJI SRBIJE SU UPRAVO ONI KOJI SEBE ZVANIČNO PRIKAZUJU KOMUNISTIMA ILI SOCJALDEMOKRATAMA. TO JE RANKOVIĆEVA TRADICIJA KOJU JE NAKON TITOVE SMRTI OŽIVIO SLOBODAN MILOŠEVIĆ, A NASTAVIO MILORAD DODIK. To su istinski generatori četništva kroz srpsku istoriju od 1945 godine.
Četničke bande su na teritoriji Srbije masovnije počele vršiti etničko čišenje Sandžaka još davne 1980 godine (odmah nakon Titove smrti ) raznim metodama otežavanja poslovanja bošnjačkim trgovcima. Taj proces i danas traje (prisjetimo se regionalizacije \"moderne\" Srbije, koja je izmišljena samo sa ciljem definitivnog ekonomskog sloma bošnjačkih trgovaca). To je glavni razlog zašto mnogi bošnjaci Sandžaka pokušavaju pobjeći u Sarajevo ili zapadnu Evropu.
Optužujem i svjedočim: umjereniju verziju genocida nad nesrpskim narodima prešućuju ili podržavaju čak i umjereni srbi iz moje familije ... e možete misliti kolika je stopa četnifikacije tek među čistokrvnim srbima.
Baš kako sam i predvidjeo: novi talas srbočetničkog genocida nastavlja se na bošnjacima Sandžaka, i sad poprima otvorene razmjere. Poželjno je da bošnjaci na teritoriji Srbije bojkotuju sve oblike četničke propagande i države koja nastavlja tradiciju genocida nad bošnjacima. Narod Sandžaka treba da ima svoju himnu i svoju zastavu. Nije nužno da to budu ista obilježja koja ima i BiH, ali u svakom slučaju, bošnjaci Sandžaka još od 1980 godine trpe najraznovrsnije pritiske kako bi ih se sve protjeralo iz četničke tvorevine Srbije.
Rezultati izbora u Srbiji jasno ukazuju da Srbija nastavlja sve više da se udaljava od društvenog ponašanja karakterističnog za sve civilizovane narode ... nacije čiji ljudi masovno odbijaju da se suoče sa sopstvenim prljavim vešom i traže utjehu u nasilju, alkoholu, narkoticima, laganju, šprdačini od obrazovnog sistema i falsifikovanoj istoriji... takve nacije će neminovno izumrijeti (procesom samouništenja). Veoma je bitno da se pomogne da te nacije ne povuku sa sobom one koji su civilizovani.
Mrave svaka ti je zlatna.
NEDOSTAJE KAPITALNI PRIMJERAK: Zanimljivi su “inspektori” koji su “istraživali” ubistvo Milana Vukelića, a onda istragu \'\'slučajno\'\' navodili na pogrešan trag … Nije isključeno da građevinska mafija Milorada Dodika ima i \"tajne\" zadatke kao na primjer SAKRIVANJE MASOVNIH GROBNICA IZA PARAVANA GRAĐEVINSKIH RADOVA …
ZAPADNA GENOCIDNO-MAFIJAŠKA TVOREVINA: Milan Vukelić je izjavio u sred BanjaLuke: \"neću da kradem ni za sebe ni za druge\" pa ga je Dodikova građevinska mafija fizički likvidirala ... Svetlana Cenić je izjavila: \"treba ukinuti imunitet svakome ko zavuče ruku u tuđi džep\" pa je morala pobjeći iz BanjaLuke da nebi bila likvidirana poput Vukelića ... dakle, ta beogradska marionetska alkoholičarsko-narkomanska genocidno-mafijaška tvorevina koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) \"REPUBLIKA SRPSKA\" predstavlja opasnost za svakog Srbina koji bi želio pošteno živjeti ... onda nije ni čudno što je ta tvorevina započela svoju monstruoznu istoriju sa genocidom po \'\'teoriji haosa\'\' RADOVANA KARADŽIĆA I SLOBODANA MILOŠEVIĆA u stilu koncentracionih logora i Srebreničkog genocida.
SEDATIVNA NARKOMANIJA: Veoma je zabrinjavajuća činjenica da se u Srbiji zvanično konzumiraju abnormalno velike količine sedativa ( lakih droga ), koje uz pretjerivanje imaju razoran uticaj na zdravlje, a osim toga, često su povezani sa narkotički indukovanim oblicima kriminaliteta. A šta se sve još konzumira nezvanično nesmijemo ni pomisliti. OBILJE JEFTINOG ALKOHOLA: Neosporna je realnost da se u okolini BanjaLuke i Beograda nekažnjeno proizvode ogromne količine jeftinog alkohola. Njeguje se tradicija masovnog narodnog alkoholiziranja koje razara mozak, i ima značajnu ulogu ( direktnu ili indirektnu ) u stimulisanju raznih oblika delikvencije odnosno kriminaliteta.
ZABRINJAVAJUĆA INICIJACIJA NOVOROĐENČADI: Posljednjih nekoliko desetina godina, u velikoj mjeri je uzela maha zabrinjavajuća alkoholna inicijacija novorođenčadi u SRBIJI: KAD SE DIJETE RODI, NEKO OD BLIŽNJIH ZAVUČE PRST U LJUTU RAKIJU, A ONDA TAJ ALKOHOLOM NAKVAŠEN PRST SE GURNE BEBI U USTA UMJESTO CUCLE, BEZ RAZMIŠLJANJA O POTENCIJALNIM POSLJEDICAMA. Ovaj običaj je prisutan i u zapadnoj alkoholičarsko-narkomanskoj genocidno-mafijaškoj marionetskoj tvorevini beogradskog režima, koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) REPUBLIKA SRPSKA.