"Nema takvih elemenata"
0
Nije bilo izborne krađe u Srbiji
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tadic je igrac ove bagre sa Zapada ,to je evidentno , ti su odmah pozurili da mu cestitaju i da izbore proglase uspjesnim \"demokratskim \" ! Samo da podsjetim onaj s.m.ra.a.d od covjeka Solana je rekao da nikada\" oni\" nece dopustiti da u Srbiji dodje na vlast neko ko bi mogao biti izvan njihove kontrole ,sto ce reci neko ko nije njihov pijun , u tom svijetlu treba posmatrati i ovu izbornu kradju u kojoj nije pokraden samo Toma Nikolic i SNS nego i niz drugih stranaka koje su ucestvovale na izborima !
Za sve one koji ne vjeruju u reptile evo jedan jednostavan test. Kopirajte ovaj link http://youtu.be/sT5-txAu zrY i prekopirajte ga u Googl. Sta vam daje? Daje vam link do videa na Jutjubu. A sad desnim klikom pretrazite direktno odavde sa Kliksa taj isti link. Sta vam daje? Daje vam bazu podataka o zvijezdama koju ne moze obican covjek desifrovati vec samo reptili.
ste fahra
Sto covjeka nazivas idiotom? Samo zato sto ti ne vidis u petu dimenziju ne znaci da ne postoje oni koji to mogu. Evo recimo Dejvid Ajk. http://youtu.be/sT5-txAuzrY
@Amer: Reptili kažeš? Koja si ti budaIa, nevjerovatno... Kad već čitaš o tome ne bi bilo loše da uključiš mozak, da skontaš šta je od toga tačno a šta ne. Kakvi reptili ic|iote jedan!?
ahahahahaha koliko smješno, pa gdje to nema krađe i štimanja na balkanu )))))))))) nego je vrijeme da se vi između sebe pođete malo rokati.
NE LAZI mangupe jedan,kako te nije STID !!!
A sta su to po tebi moji korjeni, izvorno bice i ime?
Mehmede, prvo se ti vrati svom korjenu, svom izvornom biću i imenu, ostalo će doći samo po sebi, spontano.
Dok nisu promjenili ime Sarajevo-x je imo 180 hiljada posjeta dnevno i prihod od reklame 550 dolara. Otkako je Klix prihod je spao na 370 dolara od reklama i nesto malo vise od 100 hiljada posjeta. Zar vam to nije dovoljan razlog da se vratite na originalni naziv?
radi li ovde iko ista po 2-3 sata stoje sve isti linkovi sramota
Mene stvarno čudi kako hodža nije pobjedio...
svrbi....smrde!
...JAH !? sve to ljimunat...
MA KOGA VI VISE L.A.Z.E.T.E SA IZBORIMA I DEMOKRATIJOM...PA SAMO JOS TOTALNI I.D.I.O.T.I VJERUJU U REGULARNOST IZBORA I VASU DEMONOKRATIJU.....IZBORI SVUGDJE U SVIJETU SU SAMO PROCENTUALNO PROVJERAVANJE POSLUSNOSTI LJUDI, A ILUMINATI (DEMONI0 POSTAVLJAJU SVOJE REPTILE NA SVA VAZNA MJESTA U SVIM DRZAVAMA SVIJETA... ALI UPAMTITE....COVJCANSTVO CE SE KAD TAD TRZNUTI IZ OVOG HIPNOTICKOG SNA, I ONDA NECEMO IMATI MILOSTI...NAPLATIT CEMO VAM SVE ZA VISEHILJADUGODISNJU KLAONICU KOJU PRAVITE NAD LJUDIMA I SVE CEMO VAS UNISTITI DO POSLEDNJEG G.A.M.A.D REPTILSKA.....